Welkom op Successful Adulting

Time for a change

Hi there! Waarschijnlijk ben je hier terecht komen via This is Kayleigh. In 2015 ben ik daar begonnen met bloggen om mijn leven vast te leggen in fotografie en verhalen. Na jaren veel inspiratie te halen uit andere blogs, wilde ik ook een stukje van mezelf delen, en ondertussen leren over het opzetten en onderhouden van een blog. De drie jaar (ik schrik er een beetje van dat het zo lang is!) die daarop volgden, heb ik mijn persoonlijke blog met veel plezier bijgehouden.

De afgelopen tijd heb ik veel nagedacht over wat ik wil bereiken met mijn blog, wat nou eigenlijk mijn doel is. Ik bedacht me dat ik méér wil dan alleen maar persoonlijke foto’s en verhalen delen. Ik wil content maken waarmee ik lezers help. Het begon steeds meer te knagen achter in mijn hoofd, tot ik op een ochtend wakker werd met het idee voor deze website. Ik besloot dat het tijd was voor een nieuwe insteek, een nieuwe naam en een nieuw jasje.

Successful Adulting

Wat was dan mijn nieuwe idee? Ik ervaar de fase van mijn leven waarin ik nu zit als een grote zoektocht. En daarin ben ik duidelijk niet alleen. Zowel online als offline merk ik dat mensen van mijn leeftijd bezig zijn met zo veel vragen. Rondom studie en werk, relaties en vriendschappen, bepalende keuzes en het vinden van een bepaalde balans in het leven. Daarover weet ik zeker ook niet alles. Maar wat ik weet, heb ik geleerd van het internet. Ik bedacht me dat ik alle informatie en inzichten die ik tegen kom, heel graag wil delen met meer mensen! Om elkaar zo te helpen en te inspireren.

Een aantal weken heb ik achter de schermen hard gewerkt aan deze website. Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel blij ben met het resultaat! Trouwens dikke credits voor mijn webhost Vimexx voor alle technische hulp bij het overzetten van de website. Mocht je toevallig ook een website of blog willen starten, kan ik ze van harte aanraden 😉

Wat je kan verwachten

Op Successful Adulting vind je onder andere career talk, reisverhalen, welness-tips en manieren om het beste uit het leven te halen. Dat blijf ik schrijven vanuit mijn eigen ervaringen, maar ik hoop hier tegelijk een hoop kennis van anderen te verzamelen. Mijn inspiratie haal ik uit andere blogs, boeken, podcasts en gesprekken met de mensen om mij heen. Zijn er onderwerpen waar jij graag over wil lezen? Laat het dan vooral weten in de comments.

Nieuwe artikelen blijven in ieder geval elke zondagochtend online komen. Extra artikelen, zoals persoonlijke updates, kunnen er op andere dagen door de week bij komen. Als je wilt zien waar ik verder mee bezig ben, volg me dan ook vooral op Instagram. Om geen nieuwe posts te missen, kun je je hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: