Weer een jaartje ouder

file_001

Ik ben vandaag een jaartje ouder geworden. Al weer 23, het klinkt zo oud! Ik moet zeggen dat ik me ook wel heel volwassen voel ineens, helemaal nu ik in een eigen appartement woon. Maar het idee dat ik langzaam richting de 25 ga blijft raar.

Tot nu toe heb ik een hele leuke verjaardag gehad. Het helpt ook wel om een keer in het weekend jarig te zijn! Gister ben ik met mijn familie gaan eten, vanavond ga ik een avondje met Alex eten en naar de film. Eindelijk Fantastic Beasts and Where To Find Them zien, yes! De taart die je hierboven ziet was van de Cheesecake Company. Zo. Lekker.

<3 Kayleigh

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: