Villa in Spanje

Hola! Ik ben net terug van een heerlijk weekje in Spanje. Na het inleveren van de eerste versie van mijn scriptie vonden ik en Alex het wel tijd om even bij te komen. We boekten bij Airbnb een vila in Coin, een plaatsje in de buurt van Malaga. We hadden het hele huisje voor onszelf, inclusief een zwembad, een terras met prachtig uitzicht en een buitenkeuken met barbecue. Alles wat je nodig hebt dus, het was perfect! Omdat dit huisje voor het eerst op Airbnb werd verhuurd en nog geen reviews had, kregen we wat korting. Wat mij betreft is het een dikke aanrader!

Iedere ochtend wakker worden van het zonnetje, zwemmen en daarna rustig de omgeving verkennen: heerlijk! Om wat van de omliggende stadjes te kunnen zien hebben we een auto gehuurd om mee rond te touren.

Wat we vooral hebben gedaan is zonnen en natuurlijk heel lekker eten! Later deze zomer volgt er nog een langere reis naar Indonesië, Maleisië en Singapore. Dat wordt echt een actieve reis met veel zien en doen. Deze week wilden we juist niet te veel moeten (van onszelf) maar gewoon lekker ontspannen. Daarvoor is het zuiden van Spanje een topbestemming.

Naast het relaxen hebben we ook een aantal leuke roadtrips gemaakt naar onder andere Gibraltar, Malaga en Granada. De foto’s daarvan wil ik heel graag met jullie delen, maar ik ben zo stom geweest mijn telefoon in de huurauto in Spanje te laten liggen 🙈 Mijn telefoon wordt opgestuurd, dus gelukkig is het geen ramp! Maar tot die tijd heb ik dus een hoop foto’s niet. Wanneer ik de foto’s heb zal ik een artikel maken met leuke tips in en rondom Malaga!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: