Vijf klantenkaarten om altijd in je portemonnee te hebben

Iedereen heeft er waarschijnlijk wel een paar in zijn of haar portemonnee zitten: Klantenkaarten van verschillende winkels, cafeetjes en andere plekken waar je ooit bent geweest. Vaak neem ik die kaarten wel aan, maar vergeet ze vervolgens weer net zo snel. Maar er zijn ook een aantal kaarten waar ik echt voordeel uithaal! 

Wist je dat veel van de klantenkaarten die jij hebt, misschien wel bij dezelfde leverancier vandaan komen? Willen bedrijven een klantenkaart maken, dan kunnen ze terecht bij Cards Unlimited. Mocht je zelf een winkel of ander bedrijf hebben en je wilt klantenkaarten bieden, dan is dit misschien een tip 🙂 Cards Unlimited heeft mij gevraagd om in samenwerking dit artikel te schrijven. Daarom trek ik vandaag mijn portemonnee open om de leukste klantenkaarten op een rijtje te zetten. Ready?

1. De Albert Heijn Bonuskaart

Hoe kan het ook anders? Ik denk dat de meeste mensen deze wel gebruiken, maar ik kon hem toch niet achterwege laten. Zelf bestel ik het liefste mijn boodschappen bij Picnic, maar ik moet zeggen dat de aanbiedingen van AH toch wel beter zijn. Ik check iedere week even wat er in de bonus is en sla die dingen in. Dan moet je wel een bonuskaart hebben!

2. The Eat Company

Als je vaker op mijn blog of Instagram komt weet je het waarschijnlijk wel: Ik zit heel graag bij The Eat Company om te werken of studeren. Er zijn meerdere vestigingen van in Den Haag, maar bij het Urban Work Cafe krijg je als student korting op de koffie, én je spaart met de klantenkaart voor een gratis koffie. Win-win!

3. Kruidvat

De Kruidvat klantenkaart heb ik al heel lang, zonder dat ik er veel mee deed. Toen ik ging kijken op de website van deze pas, ontdekte ik dat er wel veel mogelijk is met de punten die je spaart. Misschien wordt het toch maar tijd dat ik deze wat vaker ga gebruiken. Zeker omdat ik bij Kruidvat toch wel regelmatig iets koop. Dan kan ik net zo goed puntjes sparen 🙂

4. Holland & Barrett

Vergelijkbaar met de kaart van Kruidvat: De Passie klantenkaart van Holland & Barrett, vroeger De Tuinen. Deze kaart werkt ook met een systeem waarbij je punten spaart bij iedere aankoop. Die punten zijn in te zetten als korting in de winkel. Dit was er ook zo een die ik wel een tijdje had, maar nu beter wil gaan benutten.

5. Hema

Mijn lievelingswinkel, de Hema. Het handige aan deze klantenpas vind ik dat er ook een bijbehorende app is, waarin je meteen de aanbiedingen kan zien die bij de pas horen. Bij de Hema heb je altijd wel iets nodig (ik wel tenminste!) dus het kan nooit kwaad om hier ook te sparen.

Dat waren de vijf klantenkaarten die ik zeker de moeite waard vind om te gebruiken. Missen er nog kaarten op dit lijstje? Ik hoor het graag!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: