Verhuizen? Dit is waar je op moet letten!

Verhuizen

Lekker van je kerstvakantie aan het genieten? Normaal komen mijn artikelen altijd op zondag online, maar vandaag heb ik een extra blogpost voor jullie. In samenwerking met Studentverhuizers mag ik een aantal handige verhuistips delen. Superhandig als er voor jou een verhuizing staat te wachten in 2018. Wil jij weten hoe je je goed voorbereidt op verhuizen? Dan heb je hier vast iets aan!

Verhuisbedrijf

Op tijd beginnen

De checklist verhuizen vind je op de website van Studentverhuizers. Voor iedere week in aanloop naar de verhuizing staat er precies wat je moet doen of regelen. Lekker overzichtelijk! Wat mij meteen opvalt is dat het stappenplan al begint bij 8 weken voor de verhuizing. Volgens de checklist is het dus aan te raden zo vroeg al te beginnen met voorbereiden.

Terugkijkend op de laatste keer dat ik ben verhuisd, alweer bijna anderhalf jaar geleden, was ik er totaal niet zo vroeg bij. Het contract van ons appartement tekenden we maar een paar weken voordat we zouden verhuizen. Niet bepaald genoeg tijd om alle stappen goed door te lopen dus. Ik kan me goed voorstellen dat het verhuizen makkelijker was verlopen als wij wel deze stappen hadden gevolgd. Zo’n situatie kan al stressvol genoeg zijn en dat is nergens voor nodig! De volgende keer dat ik ga verhuizen, pak ik er zeker deze checklist bij zodat ik het met wat meer structuur kan aanpakken.

Verhuisbedrijf

Hulp inschakelen

Als je alle voorbereiding hebt gedaan, is het natuurlijk tijd om ook echt je spullen te verplaatsen naar je nieuwe woning. Je kunt ervoor kiezen om het helemaal zelf te doen. Maar het kan ook handig zijn daarvoor een verhuisbedrijf in te schakelen. Studentverhuizers helpt voor een lage prijs met de verhuizing. De verhuizers kunnen ook helpen met kleine klusjes, om jouw nieuwe woning helemaal klaar te maken om in te trekken. Verhuizingen kunnen zowel binnen Nederland als internationaal worden verzorgd. Ga je toevallig verhuizen binnen Amsterdam? Dan kun je een kijkje nemen op de pagina studentverhuizers Amsterdam.

Ben jij het komende jaar van plan te verhuizen? En heb je al bedacht hoe je dit gaat aanpakken? Laat het achter in de comments!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Studentverhuizers.

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

1 Reactie

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: