Verhuisd + Nieuwe Layout

Verhuisd en nieuwe layout

This is Kayleigh is verhuisd!

Zoals jullie kunnen zien is mijn blog verhuisd en heb ik een nieuwe layout. Toen ik in Augustus voor het eerst een blog startte, stond ik meteen voor een keuze: een gratis site aanmaken, of meteen gaan voor eigen hosting? Ik koos toen voor een gratis site via Blogger, omdat ik nog geen ervaring had en eerst eens wilde kijken wat ik er al van vond. Al snel merkte ik dat ik toch een stukje vrijheid miste, omdat ik het juist leuk vind om zelf alles in de hand te hebben, te knutselen met mijn layout, en te leren hoe ik alles op mijn site zelf naar eigen hand kan zetten. Ik heb dan ook de knoop doorgehakt en heb mijn blog verplaatst naar een eigen domein.

Mocht je benieuwd zijn, ik heb gekozen voor hosting bij One.com, op basis van positieve verhalen die ik van anderen tegen kwam. Het aanmaken van een eigen domein en het verplaatsen van mijn Blogspot naar WordPress was eigenlijk zo gedaan, ik had meer problemen verwacht. Als je zelf op zoek bent naar hosting kan je gebruik maken van mijn referral link, dan krijgen we allebei een bonus 😉

Nieuwe layout

De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het in elkaar zetten van mijn nieuwe layout, en ik ben nu eindelijk tevreden! Op Blogger vond ik het soms frustrerend dat ik mijn layout niet helemaal zou kon maken zoals ik het zelf wilde, en dat is nu wel gelukt. Ik ben bijvoorbeeld heel blij dat ik nu een full-width layout heb, waardoor foto’s veel beter tot hun recht komen. Het zou wel kunnen dat er de komende tijd nog wat kleine dingetjes veranderen, maar in grote lijnen zal de layout blijven zoals hij nu is. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden, feedback is altijd welkom!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: