United Wardrobe

Na het zien van een aantal YouTubers die video’s maakten over hun aankopen op United Wardrobe ben ik ook eens op de site gaan kijken. Yep, je kan wel zeggen dat ik met succes ben ge-influenced 😉 Voor wie United Wardrobe nog niet kennen: Het is een website en app waarop mensen hun eigen kleding, schoenen en accessoires kunnen verkopen. Je maakt een eigen “kledingkast” aan waarin je jouw spullen te koop kan zetten, met foto’s en een prijsje. Een soort Marktplaats dus, maar dan specifiek voor kleding en tien keer zo gebruiksvriendelijk. Je kan makkelijk zoeken op verschillende categorieën, berichtjes sturen als je vragen hebt aan een verkoper, en favoriete verkopers volgen zodat je een bericht krijgt als ze nieuwe spullen plaatsen.

Het leuke aan United Wardrobe vind ik dat het gebruikt wordt door heel veel meiden die echt een toffe stijl hebben. Je vind dus niet alleen maar oude meuk, maar echt mooie spullen. Tot nu toe heb ik zelf nog niks gekocht op United Wardrobe, maar ik denk dat dat binnenkort wel gaat gebeuren.

Mijn Kledingkast

Zelf heb ik genoeg kleding liggen die ik eigenlijk niet zo vaak draag. Tijd om daar eens wat mee te doen! Ik maakte een account aan op United Wardrobe met de spullen die ik wil verkopen. Zo heb ik er een roze suède jasje op staan dat ik echt heel mooi vind, maar gewoon niet zo goed met mijn stijl weet te combineren. Ook kocht ik tijdens Koningsdag op een vrijmarkt een Levi’s shortje dat uiteindelijk net niet bleek te passen. Hoe zonde is het als dat soort dingen ongebruikt in de kas blijven liggen? Ik hoop dat ik met deze en andere spulletjes iemand anders nog blij kan maken! Ik ben op United Wardobe hier te vinden.

Ik ben altijd al fan geweest van tweedehands kleding (check hier mijn artikel over vintage shoppen), en het is zo leuk om te zien dat het nu ook online steeds makkelijker kan! Je bespaart er niet alleen geld mee, maar het is ook nog een stuk minder verspillend als ongebruikte kleding weer door iemand anders gedragen kan worden. Daarom hoop ik dat dit niet alleen een soort hype is, maar dat het alleen maar populairder wordt en blijft.

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: