This was November

Het is weer tijd voor een nieuw maandoverzicht. Het Museum voor Communicatie, naar de spa, mijn artikel in de Cosmo Girl! en een weekendje Groningen: Kijk mee naar wat ik allemaal deed in november!

Eat Company Urban Work Café

De Eat Company

Mijn go-to plek als ik even buiten de deur wil werken of studeren, maar geen zin heb om in de bieb te zitten: de Eat Company. Ik bestelde er voor de eerste keer een ontbijtje, en dat was echt super!

De Fit Methode

De Fit Methode, Alan Turing en Machine Learning

Links: Deze maand mocht ik voor een samenwerking met FIT.nl het boek De Fit Methode weggeven aan een lezer. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt, maar je kunt mijn review van het boek hier teruglezen.

Rechts: Ik ging naar een lezing over Alan Turing en Machine Learning in het Nutshuis. Heel interessant, maar ook erg druk.

 

Museum voor Communicatie

Museum voor Communicatie

Museum voor Communicatie

Het Museum voor Communicatie

Het Museum voor Communicatie in Den Haag is pas helemaal vernieuwd, en ik wilde graag een keer gaan kijken. Het is niet een heel groot museum, maar er zijn wel hele leuke dingen te doen. Op de laatste foto zie je een afgesloten ruimte waarin je een soort sensory overload aan beelden en geluiden op je af krijgt, om te laten zien wat onze mobiele apparaten elke dag met ons doen. En wat doen wij? Onze telefoon erbij pakken om foto’s te maken. ?

Spa Kurhaus

Sauna in het Kurhaus

Ook op mijn lijstje van dingen die ik nog eens wilde doen: Naar de sauna. Dat had ik nog nooit gedaan, tot ik deze maand naar de sauna van het Kurhaus in Scheveningen ging. Op de foto’s komt het niet helemaal over, maar het was zo mooi van binnen!

Citytrip Groningen

Bakkerscafé Groningen

Groningen met Liz

Het laatste weekend van november was ik samen met mijn zusje Liz naar Groningen. We wilden al een tijdje een weekend weg met z’n tweeën plannen, en kwamen uit op Groningen. Niet te ver weg, maar wel een hele leuke stad om te verkennen. Groningen heeft me echt positief verbaasd! De sfeer is heel gezellig en er zijn super veel leuke winkeltjes, cafeetjes en lunchtentjes.

Op de eerste dag gingen we lunchen bij Het Bakkerscafé. Hier bestel je beleg van het menu, en mag je zelf je brood afsnijden van de verse broden in de winkel. We hebben hier heel lekker gegeten, aanrader!

Citytrip Groningen

What's in your wallet

Mijn artikel in de Cosmo! Girl

Kijk dan hoe mooi! De stad was al best gezellig aangekleed in kerstsfeer. Rechts op de foto even een trots momentje, want ik kwam mijn eigen artikel tegen in de Cosmo Girl! Ik werd gevraagd voor de column “What’s in your wallet?”, waarin ik vertel over mijn bijbaantje, inkomsten en maandelijkse uitgaven. Heel tof om dit in de winkel te zien liggen.

Citytrip Groningen

Little Lovely Living Groningen

Little Lovely Living

Nog een leuke plek in Groningen waar we gewoon heen moesten: Little Lovely Living. Het is een winkeltje met café waar je onder andere deze suikerbommetjes kan bestellen. Zo leuk! In de winkel worden allemaal cute, roze girly spulletjes verkocht. Ik word zo vrolijk van de hele sfeer hier <3 In het café kun je dus terecht voor freakshakes, ijsjes, warme wafels en cupcakes. Hier wordt je toch blij van?

Oot Granola

Pakketje van Oot

Als afsluiter van de maand ontving ik dat pakketje van Oot thuis. Oot is een nieuw merk met gezonde (en mega lekkere) granola die thuis bij je wordt bezorgd. Afgelopen zomer heb ik stage gelopen bij dit bedrijf, dat toen nog echt in de opstartfase zat. Inmiddels is Oot officieel gelanceerd, en kun je het zelf bestellen. Ik vond het zo tof om dit complete pakketje zo te zien! Trots dat ik hier aan heb mogen meewerken <3

En dat waren ze weer, de highlights van mijn afgelopen maand. Op de dag dat dit bericht online komt ben ik met Tara in Marseille, én ben ik jarig. Ik heb dus super veel zin in dit weekend!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: