This was May

Er is alweer een hele maand voorbij, tijd voor het volgende maandoverzicht! Ik merk echt dat ik regelmatiger foto’s moet maken van alledaagse dingen om deze post gevuld te krijgen 🙂

BodyShop Strawberry

De eerste week van mei was mijn laatste werkweek. In totaal heb ik 7 maanden gewerkt bij een taalschool in Den Haag, dit was mijn eerste “echte” baan na het afstuderen. In deze tijd heb ik zeker veel geleerd over wat ik nou verder wilde gaan doen, werkervaring opgedaan, en lekker wat kunnen sparen. Na deze periode was ik er heel erg zeker van dat ik verder wil studeren, dus dat is nu ook mijn plan. Deze giftset van de The Bodyhop kreeg ik als afscheidscadeautje van een collega, heel lief!

picknick1

Na mijn laatste werkweek had ik veel tijd om mijn reis voor te bereiden, en gewoon lekker bij te komen. Gelukkig begon het steeds beter weer te worden, dus ik heb ook veel buiten kunnen relaxen.

fotosvaneten

Dit blijf ik altijd leuk vinden (en mijn vriend heel irritant, sorry!); foto’s maken van mijn eten. Links couscous met een gegrilde paprika, rechts broodjes met hüttenkäse en avocado. Die hüttenkäse was echt een nieuwe ontdekking, zo lekker als beleg!

muffinenliz

muttie

De vriend van mijn moeder was deze maand jarig, dus daar was ik op de koffie en maakte ik wat foto’s. Boven mijn zusje met mijn kat (die bij mijn moeder is gebleven toen ik op kamers ging), onder mijn moeder. Later die week zijn we nog uit eten geweest om de verjaardag te vieren.

Ebay en Motor

Links: Dit pakketje van Aliexpress kwam binnen. Het zijn dupes van Lime Crime Velvetines en Anastasia Dipbrow Pomade. Van beide producten heb ik nooit de originele geprobeerd dus ik kan ze daar niet mee vergelijken, maar ik vind de kwaliteit super!

Rechts: Soms zijn dingen eigenlijk zo fout dat ik ze leuk vind, ken je dat? Zo ook deze motor. Echt geweldig.

Efteling Selfie

Afgelopen zaterdag ben ik naar de Efteling geweest met mijn ouders, zusje en vriend, super gezellig 😀 Ik heb de hele dag opgezeten tegen de nieuwste achtbaan die er gebouwd is, waarin je helemaal bovenaan blijft hangen, recht naar beneden kijkend, en vervolgens een vrije val maakt. Uiteindelijk vond ik dit de leukste attractie die we gehad hebben, haha.

Op maandag, 30 mei vertrek ik in mijn eentje richting Thailand, waar ik 2 maanden ga backpacken. Op het moment dat deze blogpost online komt ben ik daar dus al! Ik heb er echt enorm veel zin in, en stiekem ben ik ook wel een beetje zenuwachtig. Ik zou het liefste vanuit daar blijven bloggen over mijn reis, maar ik weet nog niet helemaal hoe ik dat precies ga inrichten. Het ligt er een beetje aan hoe veel tijd ik heb, en of er makkelijk wifi te vinden is. Als het lukt hou ik jullie op de hoogte <3

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: