This was May

De Rotterdam100 en de laatste loodjes van mijn scriptie waren wel de highlights van de afgelopen maand. Wat ik verder mee heb gemaakt? Dit was de maand mei in foto’s.

Om te beginnen met bevrijdingsdag. Ik was nog nooit naar Bevrijdingspop geweest, maar dit jaar ging ik met Tara mee naar het festival in Haarlem. Gezellig!

Als onderdeel van de Rotterdam100 was ik uitgenodigd voor een inhouseday bij ABN AMRO. We kregen een rondleiding door het hoofdkantoor in Amsterdam en het nieuwe pand, Circl. Het was interessant om te zien hoe ABN AMRO hier bezig is met circulaire economie en innovatie. Dit heeft mijn beeld van de organisatie wel veranderd.

Later die avond ging ik eten bij Kim en Mark. Als je bij foodbloggers gaat eten, weet je dat alles tot in de puntjes verzorgd is 😉 Er zijn veel recepten te vinden op hun blog Primal Beings!

Bij Hashtag Workmode was ik bij een feestje om hun tweejarig bestaan te vieren. Leuk om deze plek een keer in het echt te zien! De illustratie links maakte Annalena van mij, hoe leuk?

Vorige week donderdag en vrijdag was het tijd voor de 24 Hour Creation Battle van de Rotterdam100. We werden van donderdagmiddag tot vrijdagochtend bijna 24 “opgesloten” in de Rotterdam Science Tower om in teams aan de case van verschillende bedrijven te werken. Met mijn team was ik bezig met een employer branding case voor ABN AMRO. Ondertussen kregen we ook verschillende workshops. Ons team heeft uiteindelijk de hele nacht niet geslapen om de pitch voor de volgende ochtend af te krijgen. Wat was dit intensief, maar enorm leerzaam en tof om mee te maken!

Ook nog leuk om te laten zien: De foto links maakte ik in het Polakgebouw op de campus van de Erasmus Universiteit. De andere foto in het Eschermuseum in Den Haag, waar ik deze week ook eens ben gaan kijken.

Op vrijdag heb ik de een eerste draft van mijn scriptie ingeleverd. De feedback ontvangen we binnen een week. Dan volgt er nog één ronde aanpassingen maken voordat ik de definitieve versie inlever. Spannend! 

Op zaterdag, meteen de dag daarna, ben ik met Alex vertrokken naar zuid-Spanje. Als het goed is ben ik in mijn huisje in Malaga als dit artikel verschijnt. We blijven hier een weekje, allebei bijkomen van een hele drukke periode. We hebben op Airbnb een huisje gehuurd met zwembad en terras, en verder bewust niet te veel plannen gemaakt. We gaan vooral lekker relaxen en met de auto de stadjes in de omgeving verkennen. Ik heb er enorm veel zin in. Foto’s volgen natuurlijk! 

 

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: