This was March

Fijn paasweekend! Ik heb een hele gekke maand achter de rug. Afgelopen week was mijn laatste lesweek ooit! Zo gek om te bedenken dat ik nu echt alleen nog mijn scriptie in hoef te leveren. Zien wat ik verder gedaan heb? 

Virtual Reality bril testen! Deze foto’s zijn gemaakt op de Entrepreneurship Day op de TU Delft. Ik vind het altijd leuk om op dit soort events inspiratie op te doen.

Links: Hoe kan het ook anders? Werken bij de Eat Company, met een salade.

Rechts: Het is een paar dagen zo koud geweest! Deze trui vond ik bij een vintage sale, dus die kwam goed van pas.

Voor het vak Corporate Social Responsibility heb ik met een groepje studenten gewerkt aan een consulting opdracht. We bedachten hoe de Schone Kleren Campagne een jongere doelgroep kan aantrekken, onder andere met een influencer en event. Ons groepje werd uitgekozen om langs te komen op het kantoor van de Schone Kleren Campagne, waar we meer te horen kregen over hoe deze organisatie zich inzet voor eerlijk geproduceerde kleding. Heel leuk, ik hoop dat ze iets aan onze ideeën hebben 🙂

Links: Na een avondje uit eten belande ik en Alex heel random in een arcade. Daar was ik echt al jaren niet geweest.

Rechts: Nieuwe waterkoker besteld. Ik blij dat ik weer thee kan zetten, Teddy blij met de doos.

Hoe leuk is dit tentje in Rotterdam? ?

Zoals ik vertelde, had ik vorige week mijn allerlaatste colleges op de Erasmus. Een vriendinnetje verhuisde dezelfde week meteen terug naar Duitsland. We hebben bij haar thuis een afscheidsfeestje gehad.

De volgende dag waren er op de campus Career Days, met verschillende workshops, field trips en een gastcollege. Top dat dit soort dingen georganiseerd worden! Ik vind het heel belangrijk om vanuit de uni alvast in aanraking te komen met de arbeidsmarkt. De dag werd afgesloten met een borrel en weer een afscheidsfeestje.

Ik was bij een vriend in Rotterdam blijven slapen. De volgende dag gingen we een stukje wandelen (ja ik ben echt een oma aan het worden…) en lunchen.

En dit weekend is het pasen! Alex en ik hadden allebei niet echt plannen, dus we besloten zelf wat lekkere dingen in huis te halen voor een brunch.

Komende maand heb ik dus geen les meer, maar ik heb het toch voor elkaar gekregen al heel mijn agenda vol te plannen met van alles. De eerste versie van mijn scriptie wil ik in ieder geval eind April af hebben. Verder word het ook tijd om serieus na te denken over wat ik hierna wil gaan doen… To be continued 🙂

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: