This was June

Wat is er binnen één maand een hoop gebeurd! Ik bracht een weekje in Spanje door, leverde mijn scriptie in en lanceerde vorige week mijn nieuwe blog. Kijk je mee naar een terugblik op juni?

De maand begon goed met een reisje naar het zuiden van Spanje. Daar heb ik op mijn blog al uitgebreid verslag van gedaan. Je leest hier over de villa die ik en Alex huurden, en hier mijn tips voor een vakantie in Andalusië.

Bij thuiskomst had ik weer zin om aan de slag te gaan met gezonde receptjes. Ik maakte onder andere deze citroen-kokoscake, op basis van een recept dat ik hier vond.

Later bracht een ik bezoek aan het hoofdkantoor van ABN AMRO in Rotterdam. Mijn team van de Rotterdam 100 was uitgenodigd om ons idee te presenteren. Dit ging heel goed. Dit soort dingen kun je normaal toch niet zomaar doen, dus ik vond het leuk dat ze zo open stonden voor onze input.

Vorige week was het zo ver: Ik leverde de definitieve versie van mijn scriptie in. Zelfs op de laatste dag voor de deadline heb ik nog feedback ontvangen en aanpassingen gemaakt. Ik ging naar de universiteit om het op papier in te leveren. Daar was vanuit de master meteen een borrel georganiseerd om het te vieren. Gek dat het programma nu helemaal klaar is, en dat iedereen nu zijn of haar eigen weg in gaat. Ik ben benieuwd wat iedereen in de toekomst gaat doen!

Ondertussen was ik in de achtergrond ook hard bezig met het vernieuwen van mijn blog. Ik heb veel nagedacht over waar ik naartoe wil met bloggen, en besloot verder te gaan met een nieuwe naam en iets andere insteek. Het hele verhaal heb ik in een andere blogpost uitgelegd. Ik ben zelf heel blij met hoe de website is geworden, en van anderen heb ik ook al leuke reacties gehad! Na het weekje vakantie zit mijn hoofd ineens zo vol met inspiratie! Er komen dus nog een hoop leuke posts aan de komende tijd 😉

Als laatste besloot ik nog om mijn haren weer eens te verven. Ik vond het nogal donker geworden, en wilde het weer wat frisser voor de zomer. Het resultaat (links) vond ik oké, maar nog net wat te gelig van kleur. Wanneer leer ik het ooit af om dit zelf thuis te doen? 🙄 Gelukkig kwam mijn zusje tot de redding met een zilvershampoo. Het is nu een koelere, lichtere kleur waar ik wel blij mee ben.

Zoals je misschien weet is zondag eigenlijk mijn vaste blog-dag. Met de overstap naar Successful Adulting wil ik graag iedere week een artikel posten dat echt waarde levert voor lezers. Wat minder vanuit mezelf dus 🙂 Dat betekent niet dat de persoonlijke updates helemaal stoppen! Dat worden nu extra artikelen, die ik op een ander moment in de week plaats. Dus: Zondag een normaal artikel, en updates zoals deze als extraatje. Deze week ben ik bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn reis naar zuidoost-Azië. Volgende week vertrekken we al! Zondag vertel ik jullie meer over onze route en bestemmingen.

Vakantie!
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: