This was January

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: De afgelopen maand heb ik bizar weinig foto’s gemaakt. In mijn mapje met foto’s van januari vond ik er welgeteld 15, waarvan de meesten nou niet echt het delen waard zijn. Toch vond ik het niet leuk om helemaal niks te plaatsen. Ik wil toch even delen waar ik dan mee bezig ben geweest. Want ik heb zeker niet stilgezeten!

Studie & scriptie

Na een paar weekjes kerstvakantie was het tijd om terug aan mijn studie te gaan, en hoe! De afgelopen weken was ik bezig met het afronden van mijn vakken in term 3. Ineens kwamen alle projecten en deadlines tegelijk, dus dat was even knallen.

Daarnaast ben ik bezig met mijn scriptievoorstel. Die lever ik dit weekend in, super spannend! Ik heb al een eerste versie gemaakt en daar uitgebreid feedback op gehad. Met wat aanpassingen heb ik er wel vertrouwen in dat het allemaal goed komt. Mijn scriptie gaat over de quantified self movement en hoe technologie, data en persoonlijke identiteit daarin samen komen. Geen idee waar ik het over heb? Deze quote vat het mooi samen:

In our current era of non-stop technological innovation, fuzzy wishful thinking has yielded to the hard doctrine of personal optimization. (…) It’s no longer enough to imagine our way to a better state of body or mind. We must now chart our progress, count our steps, log our sleep rhythms, tweak our diets, record our negative thoughts—then analyze the data, recalibrate, and repeat. [Bron]

Rond 19 februari hoor ik of mijn voorstel is goedgekeurd, en ik het onderzoek mag gaan uitvoeren. Wish me luck!

Verder ben ik veel bezig met vooruit kijken naar het volwassen (soort van!) werkende leven. Want als die scriptie dan eindelijk af is en ik mijn diploma in de pocket heb, dan wordt het natuurlijk tijd voor het volgende. Ik kijk daar enorm naar uit, en krijg ook een steeds duidelijker beeld bij wat ik wil gaan doen. Op de EUR wordt er gelukkig een hoop georganiseerd om in aanraking te komen met de arbeidsmarkt, waaronder de Erasmus Recruitment Days waar ik de afgelopen week bij ben geweest.

Tickets to Boedapest

Nog een leuk nieuwtje: Ik heb tickets geboekt naar Boedapest! In februari ga ik een weekendje naar deze stad, super veel zin in. Foto’s van mijn reisje komen vanzelf terug op mijn blog 🙂

En verder? Eigenlijk gaat alles gewoon zijn gang. Ik ben nog steeds bezig met mijn werk, yoga, en andere leuke dingen. Door de drukte te afgelopen periode heb ik er gewoon niet heel veel aan gedacht om foto’s te maken. Ook op Instagram ben ik even stil geweest.

Misschien was het nodig om alle online dingen even wat meer los te laten. Maar ik heb nu weer zin om alles wat actiever op te pakken. Je ziet het volgende maand!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: