This was February

Er is alweer een nieuwe maand voorbij. Mijn hoogtepunten van Februari? Onder andere een “go” voor mijn scriptievoorstel, een reisje naar Boedapest, een fotoshoot voor Athena Beauty en een nieuwe website!

Om te beginnen foto’s van Teddy ? Nu hij wat ouder wordt merk ik dat hij steeds wat liever wordt. Echt een schootkat zal het misschien nooit zijn, maar het gaat wel steeds beter!

Door beautysalon Athena Beauty Care werd ik benaderd op Instagram. Ze zijn bezig met het opbouwen van hun website en social media, en vroegen of ik model wilde staan. Super leuk natuurlijk! Samen met 2 andere meiden hebben we een hele middag geshoot in het salon. Ik kreeg ook meteen een lash lifting behandeling, zodat we daar foto’s van konden maken.

In de make-up… Links nog heel kaal, rechts bijna klaar. Kijk die glans!

En klaar! Hier ben ik met Athena die de behandelingen in het salon doet en make-up artist Betty.

En dit zijn de resultaten van de fotoshoot! Inmiddels staan er ook een aantal van de foto’s op de website en social media van Athena Beauty. Ik vind het heel gek om mezelf terug te zien met zo veel make-up, haha. Het is totaal niet wat ik normaal zelf draag, en daardoor lijk ik meteen een heel ander mens. Maar het was een leuke ervaring! Ik ben ook gevraagd om wat dingen te schrijven voor de website en marketing van het beautysalon, ook heel blij dat ik dat mag doen 🙂

Ik mag ook nog een kortingscode delen voor Athena Beauty Care. Met de code Pkay18210 krijg je 10% korting op de behandelingen.

Later in de maand ging ik naar Tech Art in Rotterdam en daarna drankjes doen en wat eten met Tara.

En nog meer eten, dit keer donuts van Donuts & Co in Den Haag. Het was valentijnsdag, dus dat vond ik een goed excuus om deze mee te nemen voor Alex en mij. Ik kreeg ook te horen dat mijn scriptievoorstel goedgekeurd is, waar ik heel blij mee ben! Vanaf nu gaat het echte werk dus beginnen!

Over mijn tripje naar Boedapest vertelde ik al in een aparte blogpost. Inmiddels heb ik contact opgenomen met Transavia over de vertraging van bijna 7 uur op de heenweg. Ik hoop dat ze (deels) een vergoeding kunnen bieden, want het was toch wel een domper op de vakantie.

Deze week is ook mijn nieuwe website live gegaan. Ik speelde al een tijdje met het idee om een aparte website te maken als een soort online CV/portfolio. Hier op mijn blog vertel ik toch vooral persoonlijke dingen. Ik wilde graag een website als een soort verlenging van mijn CV en LinkedIn, waarop ik wat beter kan laten zien waar ik mee bezig ben op het gebied van werk. Die website is er nu! www.kayleighnoordijk.nl. Het was even een project, maar ik ben heel tevreden met de uitkomst.

De komende maand zal voor mij vooral in het teken staan van mijn scriptie. Ik begin met het verzamelen van data en het eerste deel van de analyse. Ondertussen ben ik nog bezig met 2 laatste vakken. Zo komt het afstuderen steeds dichterbij, spannend!

 

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: