This was December

Hallo! Beetje bijgekomen van de jaarwisseling? De eerste blog van 2018 is een maandoverzicht, deze keer van December. Kijk je mee naar mijn feestmaand?

Marseille in de winter

Marseille Vieux Port

De eerste paar dagen van december bracht ik door met Tara in Marseille. Op 3 december was meteen ook mijn verjaardag, dus die heb ik daar gevierd. Wil je meer foto’s zien van mijn reisje? Dan kun je de blog hier teruglezen.

Sneeuw december

In Marseille had het gesneeuwd en bij terugkomst in Nederland hebben we ook een paar dagen sneeuw gehad. Ik vind het gezellig, vooral in december 🙂 Teddy vond het ook heel interessant.

Today is a good day mok

Deze mok kreeg ik als verjaardagscadeautje van Yvette, waarvoor ik veel werk. Super lief! Het is gelijk mijn favoriete mok geworden thuis.

Eat Company Den Haag

Links: Ik ontdekte dat Vincent, een vriend uit Rotterdam, tegenwoordig in Den Haag werkt. We spraken meteen af na zijn werk koffie te gaan drinken bij Starbucks. Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van Starbucks (ik was bij de in de stad nog nooit geweest) maar voor een keer was het best leuk!

Rechts: Deze kwam ik tegen bij de Eat Company, wat inmiddels wel mijn vaste werkplekje is geworden. Vanwege de kerstvakantie was de UB gesloten dus daar kon ik niet gaan zitten. Ik was bezig met de cursus Google Analytics. Deze kun je gewoon gratis online volgen. Als je het examen haalt ontvang je van Google een certificaat dat echt erkend wordt. Zo tof dat dit gewoon kan! Ik vind het één van de voordelen van deze tijd dat je toegang hebt tot zoveel manieren om jezelf te blijven ontwikkelen.

Google Analytics certificaat

Lunchen bij John & June's

Links: Wentelteefjes! Dat had ik al heel lang niet op en ineens had ik er superveel zin in. Ik moet zeggen dat het eigenlijk een beetje tegenviel. In mijn herinnering was dit vroeger veel lekkerder.

Rechts: De oma van Alex kwam ons opzoeken in Den Haag. Ze was nog nooit bij ons thuis geweest, dus dat was heel leuk. Daarna zijn we gezellig gaan lunchen bij John & June’s.

Kerstmarkt Den Haag

Mijn december is niet compleet zonder kerstmarkt. Gelukkig kon in Alex overhalen om mee te gaan naar de Kerstmarkt in Den Haag. Daar kochten we deze fudge bij een speciaal tentje, zo lekker <3

Kerstavond 2017

Tijdens de kerstdagen maakte ik gek genoeg heel weinig foto’s. Ik had er even niet zo’n zin in, denk ik. Wel heb ik deze foto’s nog van kerstavond bij mijn moeder. Hapjes eten, sjoelen en koekjes versieren. Lekker rustig aan.

Eerste kerstdag 2017

Eerste kerstdag vierden we voor het eerst bij ons thuis met vrienden! Opnieuw heb ik niet echt leuke foto’s van deze dag, maar nog wel mijn outfit en de gedekte tafel. Dit was heel gezellig.

Kerstoutfit 2017

Nog een outfit die ik wel op de foto had gezet 🙂 Dit droeg ik op tweede kerstdag en ook op oudejaarsdag.

Thuis yoga doen

Links: Op 31 december wilde ik naar een speciale yogales voor oudejaarsdag, maar toen ik bij de studio aankwam was de zaal al zo vol dat er niemand meer bij on. Dan maar naar huis en yoga doen met YouTube videos.

Rechts: Ik keek op Asos omdat ik een broek nodig had en eindige met deze hele bestelling. Het lijkt meer dan het is hoor, van een hoop dingen had ik extra besteld om te passen. Ik ga dus veel dingen weer terugsturen.

Instagram beste 9

Dit mijn 9 foto’s met de meeste likes op Instagram. Altijd leuk om terug te zien. Outfits en eten doen het blijkbaar goed 🙂

Passion Planner bruin

En de maand sluit ik af met deze foto van mijn Passion Planner, waar ik mega blij mee ben. Deze planner bestelde ik al in november, maar hij loopt pas vanaf 1 januari 2018. In december heb ik hem al helemaal ingevuld met belangrijke data en doelen voor het komende jaar. Ik ben zo excited dat ik hem nu eindelijk kan gebruiken! Meer over hoe ik werk met mijn planner komt binnenkort in een blogpost.

Dat was het alweer, december en daarmee ook de laatste maand van 2017. Ik heb de eerste week van januari nog geen college’s, dus die week kan ik goed gebruiken om me weer goed voor te bereiden op mijn colleges en scriptie. In mijn Passion Planner heb ik een plan gemaakt om per maand, stap voor stap, naar mijn uiteindelijke doelen toe te werken. Ik ben helemaal gemotiveerd en heb er zin in om weer te knallen deze maand!

 

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: