This was April

Vanaf deze maand wil ik op mijn blog beginnen met iets nieuws, namelijk een foto-overzichtje van de afgelopen maand. Op andere blogs vind ik het altijd leuk om deze diary’s te zien, en het lijkt me voor mezelf ook leuk om bij te houden. Zo kan ik even terugkijken op de maand April, en ook wat dingen laten zien die misschien niet een hele eigen blogpost waard zijn. Laten we beginnen!

IMG_2939  Processed with VSCO with hb1 preset

De foto links maakte ik op de Haagse Hogeschool, waar binnen een soort bloementuin was opgebouwd. Hoewel ik niet meer op de Haagse Hogeschool zit, woon ik er nog wel dicht bij, en ik was toevallig binnen omdat daar ook het dichtst bijzijnde stemlokaal zit.

De andere foto maakte ik in de auto, onderweg naar een familiefeestje. Altijd leuk, roadtrips 🙂

Verhuisd en nieuwe layout

Deze maand heb ik natuurlijk ook veel aan mijn blog verbouwd. Ik ben heel blij dat ik eindelijk heb gekozen voor eigen hosting en een overstap naar van Blogspot naar WordPress. Nu heb ik zo veel meer vrijheid met mijn site, ik vind WordPress fijner om te gebruiken, en ik merk gewoon dat ik blog met meer plezier.

IMG_3150  IMG_3061
Aan het begin van de maand was het nog mooi weer, en kon ik lekker op mijn dakterras zitten lezen. Wel ingepakt met een dik vest en een jas.

IMG_3194

Verder besloot ik een stuk van mijn haar af te knippen. De onderkant was helemaal dood, dus het was echt nodig. Nu is het een soort lange bob, waar ik heel blij mee ben. Hier komt nog een apart bericht over!

IMG_1908

IMG_1924

 

Op 27 april was het Koningsdag, en toevallig is mijn zusje op die dag ook jarig. We zijn die dag naar Delft geweest en dronken deze cocktails. Wel jammer dat het weer zo slecht was, zo koud is het op Koningsdag nooit. De volgende dag gingen we wat eten met familie, en kwamen we weer in Delft terecht. De zaterdag daarna was het feestje van mijn zusje, we hebben een super leuke avond gehad!

IMG_1452 (1) IMG_1435
De diary van April moet ik helaas afsluiten met wat minder leuk nieuws; mijn hond Jack is overleden. Deze maand is hij ineens ziek geworden. De dierenarts heeft eerst geprobeerd hem te helpen met antibiotica, maar nadat dat niet aansloeg werd ons verteld dat hij waarschijnlijk nierkanker had. Het is natuurlijk mogelijk om dat te behandelen, dat zou betekenen dat Jack nog een hoop behandelen moest doorgaan en in pijn zou blijven rondlopen, en dan nog weet je nooit zeker of een behandeling wel gaat werken. Daarom hebben we besloten om hem in te laten slapen. Ik vind het vreselijk dat hij er na 6 jaar ineens niet meer is, maar ik weet dat dit wel de beste keuze is geweest. Ik ga hem missen <3

 

 

 

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: