Tag: ABC

Een tag invullen, dat heb ik nog niet eerder gedaan! Op LiveLifeGorgeous kwam ik de ABC-tag tegen, en het leek mij wel leuk om hem ook in te vullen. Zo kunnen jullie wat meer over mij te weten komen!

Age: Ik ben 22, in December word ik 23.

Best Friend: Misschien een beetje cliché, maar mijn vriend zie ik ook als een soort “best friend”. Hij is de persoon die het dichtste bij me staat en mij het beste kent. Ik kan hem echt alles vertellen, en we hebben ook de grootste lol samen.


Chore you hate: De afwas doen. Als ik heb gekookt en klaar ben met eten heb ik gewoon geen zin meer om iets te doen, laat staan de afwas. Dus laat ik het soms misschien iets te lang liggen, waardoor ik er alleen maar meer tegen op ga zien.
Dreamhouse: Deze vind ik moeilijk. Misschien een mooi groot appartement helemaal boven in een toren? Ik vind het in ieder geval belangrijk dat er veel licht is, en dat ik in een grote stad woon waar veel te doen is in de omgeving.
Essential start of your day: Ik ben best een ochtendmens geworden de laatste tijd, en neem het liefst wat meer tijd om mijn dag te beginnen. Ik ga altijd even rustig zitten met een ontbijtje (havermout of Griekse yoghurt met muesli) en een kopje koffie. Dat is vaak ook het moment dat ik andere blogs lees.
Favorite color: Ligt er aan voor wat. Ik hou heel erg van blauw, paars, turquoise, paars en taupe. Maar qua kleding draag ik eigenlijk vooral veel zwart en wit.
Gold or silver: Goud is heel lang favoriet geweest, maar de laatste tijd ga ik meer richting zilver. Omdat ik een koel kleurtype ben staat dat mij het mooist.
Height: Ik ben vrij lang, namelijk 1.78. Als ik één ding aan mijn uiterlijk kon veranderen, was het dit geweest.
Instruments I play: Jammer genoeg heb ik nog nooit iets met muziekinstrumenten gedaan.
Job Title (most recent): Administratief medewerker.

Kids: Ik ben niet zo’n kindermens. Anderen proberen me nog wel eens te overtuigen dat dat wel komt als ik later ouder ben. Nope, gewoon niet.

TheABCTag

Music that you always listen to: Van alles! Zelf zet ik het liefste gewoon een playlist aan op Spotify (of vroeger 8Tracks). Dan kan je gewoon iets kiezen wat past bij je stemming en hoef je zelf niks meer te doen, lekker makkelijk 🙂

Nickname: Vroeger werd ik wel eens “keel” of “keeltje” genoemd. Nu heb ik eigenlijk niet echt een nickname.
Overnight hospital stays: Dat is me gelukkig nog nooit overkomen!
Phobias or fears: Ik ben best claustrofobisch. Verder ben ik ook als de dood voor zwanen, rotbeesten.
Quote from a movie: Ik kan me echt even niks bedenken. Ik kijk sowieso vaker series dan films, maar ik kan ook nooit specifieke quotes onthouden.
Reason to smile: Even stil staan bij wat je allemaal hebt! Zelf heb ik ook vaak de neiging om een beetje pessimistisch te zijn, en het kan ook altijd beter. Maar op sommige momenten ben ik me ineens heel bewust van de dingen die ik heb bereikt, de mensen om me heen, en de leuke dingen die ik heb meegemaakt.
Siblings: Ik heb 1 zusje, Liz, die 2 jaar jonger is dan ik. Vroeger hadden we een hele typische haat-liefde zussenverhouding, tegenwoordig kunnen we het gelukkig goed met elkaar vinden.
Time you wake up: 07:00, in het weekend meestal wat later.
Underwear: Ik krijg het altijd voor elkaar om de meest mis-matchende setjes bij elkaar aan te trekken.
Very important date this year: 11 juli, de datum waarop ik mijn diploma haalde!
Worst habit: Te veel eten. De afgelopen paar jaar moet ik zeggen dat ik veel beter let op wat ik eet, maar het blijft bij mij toch een soort verslaving.
X-ray’s you’ve had done: Net als het nacthje in een ziekenhuis blijven, dit heb ik nog nooit gehad gelukkig. Het lijkt me wel boeiend om te zien.
Yummy food you make: Ik vind het leuk om te koken! Ik hou er ook van om nieuwe recepten uit te proberen die ik op internet tegen kom. Zo vond ik een tijdje terug een recept voor Spaanse rijstsalade, die is heel yummy. Gevulde zoete aardappel is ook een favoriet.
Zoo animal: Olifanten en panda’s, want die zijn gewoon cute.
En dat was de ABC tag alweer! Mocht je het leuk vinden, dan mag je hem natuurlijk over nemen voor je eigen blog.
Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: