Fashion,  Lifestyle,  Persoonlijk,  Persoonlijke updates

Spring vibes 🌸

 

Wat is het ineens heerlijk weer geweest deze week! Eindelijk, ik was er wel aan toe. Mijn vaste werkplek in de bieb heb ik deze week ingeruild voor terrasjes in de zon. Laptop open, sapje erbij en gaan. Nog steeds ben ik hard bezig met mijn scriptie (yep, die blijft iedere keer terugkomen), maar het grootste gedeelte is er! De komende week krijg ik feedback van mijn supervisor, ik ben heel benieuwd of ik op de goede weg ben.

Verder heb ik bijna iedere dag wel in de Paleistuin gezeten, een beetje mijn vervanging voor een eigen tuin. En onderweg ben ik nu al iets te vaak een ijsje gaan halen, oeps πŸ™‚ Ik kon ook eindelijk weer wat leuke jurkjes uit de kast trekken, zoals deze op de foto’s. Ik kocht hem vorig jaar van iemand op een tweedehands markt en ben er nog steeds heel blij mee. De sandalen zijn van Vagabond, ik ben er echt verlief op! Deze vond ik op United Wardrobe.

Vanavond ga ik waarschijnlijk naar Scheveningen voor een festival, en verder zie ik wel hoe dit weekend loopt. Fijn weekend, geniet van de zon!

Kayleigh Noordijk. Den Haag. Masterstudent Media & Business @ Erasmus Univesiteit Rotterdam.

Plaats een comment

%d bloggers liken dit:
Inline
Inline