Rotterdam100

De Rotterdam100 is een competitie die young professionals en bedrijven samenbrengt om na te denken over uitdagingen van de Next Economy. Vorige week werd ik uitgekozen als één van de 100 studenten die mag deelnemen!

The Internet of Things, big data, blockchain en circulaire economie: Slechts een paar wereldwijde veranderingen die een enorme impact hebben op hoe onze samenleving werkt. Bedrijven moeten zich leren aanpassen aan de Next Economy, en dat levert zowel uitdagingen als nieuwe kansen op. Wat je als bedrijf ook doet, je moet wel mee veranderen. Daarom is deze competitie opgezet.

Het selectieproces voor deze competitie begon met een screening van 100,000 studenten, waarvan er 250 werden genomineerd als kandidaat. Vorige week was ik aanwezig op de Matchmaking Day. Hier kregen we een pitch training, mochten we onszelf pitchen, en kregen we de mogelijkheid kennis te maken met de deelnemende bedrijven. Aan het eind van de dag ontving ik het goede nieuws: Ik ben onderdeel van de Rotterdam100! Ik ben geselecteerd voor het team van de ABN AMRO. Eind mei doe ik met mijn team mee aan de 24 Hour Creation Battle, super spannend! Ik vind het een hele eer om geselecteerd te zijn, en heb veel zin in de volgende ronde!

De foto’s zijn gemaakt tijdens de Matchmaking Day door Michelle Muus Fotografie.

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: