Review en winactie: Selfie Stick

selfiestick1

Al een aantal jaar lopen steeds meer mensen er mee rond, een selfie-stick. Zelf had ik me er nog steeds niet aan gewaagd, tot ik een leuk aanbod kreeg om er eentje te proberen van Telefoonhoesjestore.nl. Ik mag er ook nog eentje verloten aan een lezer, dus kijk snel verder!

selfiestick2

De Bluetooth Wireless Selfie-stick

Dit is de selfie-stick die ik heb uitgekozen. Ik ben gegaan voor een blauwe kleur, maar er was keuze uit veel verschillende varianten. Je kunt je telefoon heel makkelijk bovenop de stick klikken en vervolgens verbinden via bluetooth. Onder aan de selfie-stick zit een knop waarmee je een foto kan maken. Het werkt dus heel simpel, en geeft een leuk resultaat. Zeker als je een selfie wil maken tegen een mooie achtergrond  is het handig dat je de foto van een afstandje kan maken.

Win een eigen selfie-stick

Ook nog steeds geen selfie-stick aangeschaft? Dan heb ik een leuke actie, ik mag er namelijk nog eentje weggeven aan een lezer. Wat moet je daarvoor doen?

    • Volg This is Kayleigh op Bloglovin’ of Blogger
    • Laat een comment achter en vertel waarom jij de selfie-stick wil winnen, en ook vooral waar je hem voor gaat gebruiken.
    • Op vrijdag 1 april wordt er een winnaar gekozen. Zorg dat ik je persoonlijk kan bereiken!

Telefoonhoesjestore.nl

Deze winactie is opgezet in samenwerking met telefoonhoesjestore.nl. Op deze webshop kun je  terecht als je op zoekt bent naar een selfie-stick, maar ze hebben natuurlijk ook een groot aanbod aan telefoon hoesjes. Zelf heb ik een iPhone 5s, waarvoor het redelijk makkelijk is om leuke hoesjes te vinden. Maar ook een andere modellen hebben ze gedacht; je kunt er bijvoorbeeld LG G4 Stylus 4 hoesjes en Honor 6 Plus hoesjes vinden. Voor ieder wat wils dus šŸ˜‰

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: