Starten aan een pre-master en verhuizen!

 

Pre-master Verhuizen

Vanaf september gaat er ineens heel veel veranderen in mijn leven! Niet alleen ga ik komend weekend al verhuizen naar een nieuw appartement, ook begin ik aan een nieuwe opleiding. Deze week ben ik dus vooral bezig met de laatste voorbereidingen en inpakken.

Pre-Master Media Studies

Toen ik vorige zomer mijn bachelor behaalde wist ik al meteen dat ik nog niet klaar was met studeren, en dat een master een logische volgende stap zou zijn. Ik wist alleen nog niet goed welke master ik wilde doen, vandaar dat ik een tussenjaartje nam om er over na te denken. Inmiddels ben ik er helemaal uit, en begin ik volgende week aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

De master die ik uiteindelijk wil gaan doen heet Media and Business. Deze master richt zich vooral op nieuwe ontwikkelingen in (online) media en communicatie, en de invloed die dit op bedrijven heeft. Tijdens mijn bachelor kwam ik er achter dat ik deze richting echt heel interessant vind, en hier zelf ook veel mee bezig ben. Mijn blog ben ik ook begonnen omdat de wereld van nieuwe media, blogs, en online ondernemen mij heel erg trekt. Als je meer wil weten over de master kan je hier even kijken: Master Media Studies

Omdat ik mijn bachelor op HBO-niveau heb gehaald, kan ik niet zomaar beginnen aan een WO master. Gelukkig is het bij de Erasmus Universiteit mogelijk om het niveauverschil te overbruggen met een pre-master. Dit is een programma van één jaar, waarin ik eigenlijk de belangrijkste vakken van de bachelor Media Studies volg. Ik denk dat de komende 2 jaar heel uitdagend gaan worden (2 scripties!!), maar ik heb er super veel zin in. Na een jaar niet gestudeerd te hebben ben ik wel klaar om weer aan de slag te gaan.

Verhuizen

Hier komt ook nog bij dat ik en mijn vriend komend weekend gaan verhuizen! Omdat Alex in Leiden studeert en ik nu dus in Rotterdam, blijven we in Den Haag wonen, precies in het midden. We hebben een appartement gevonden midden in het centrum, de locatie is echt perfect! Winkels en leuke restaurantjes op loopafstand, een tramhalte recht voor de deur. We hebben nu ook wat meer ruimte dan in de studio waar we nu wonen, dus daar ben ik ook heel blij mee. Als we helemaal klaar zijn met verhuizen komt er zeker nog een tour op mijn blog.

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: