Over mij

Hi, welkom op mijn blog! Ik ben Kayleigh Valesca Noordijk, geboren in 1993 en dus 23 jaar. Ik ben afkomstig uit Den Haag, waar ik nu ook woon samen met mijn vriend Alex. Ik ben gek op schrijven, foto’s maken, en vooral veel nieuwe dingen ontdekken en dat ergens kunnen delen.

Onderwerpen waar ik me graag mee bezig houd zijn bijvoorbeeld reizen, gezondheid, yoga, eten, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Hier op mijn blog deel ik waar ik mee bezig ben, en hoop ik jou ook te kunnen inspireren.

Studie

In 2010 begon ik met de HBO opleiding European Studies aan de Haagse Hogeschool, waarvan ik inmiddels mijn bachelor heb behaald. Tijdens deze opleiding kreeg ik ook nog de mogelijkheid om een half jaar op uitwisseling te gaan naar de Athens University of Economics and Business. Na een tussenjaar om te werken, reizen, en goed na te denken wat ik nou écht wilde gaan doen besloot ik verder te gaan met een master. Het jaar daarop begon ik met de pre-master Media Studies aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Inmiddels ben ik doorgestroomd naar het laatste jaar, de master Media & Business.

Blog

Deze blog ben ik begonnen in de zomer van 2015 als een online dagboek waarin ik alles deel wat mij bezig houdt. Al jaren volg ik met veel plezier blogs van anderen, en daar haal ik een hoop plezier en inspiratie uit. Met mijn eigen blog wil ik ook een stukje van mezelf kunnen delen, en ondertussen meer leren over alles wat er komt kijken bij het opzetten en bijhouden van een blog.

Waar mijn blog heel algemeen begon en ik van alles wat deelde, ben ik me door de jaren steeds meer gaan interesseren in onderwerpen als geluk, persoonlijke ontwikkeling, en gezondheid. En omdat dit zo een persoonlijk blog is, ontwikkelt die met mij mee. Naast het reizen, wat altijd één van mijn passies zal blijven, komen deze thema’s regelmatig terug in mijn content.

En verder…

Naast mijn studie en blog vind ik het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn. Zo heb ik een tijdje stage gelopen bij yogastudio Balanzs in Den Haag, en ga ik in de zomer van 2017 aan de slag als trainee online communicatie bij Oot. Ook werk ik als freelance copywriter, en schrijf ik marketing- en communicatieteksten voor verschillende opdrachtgevers. Daarvoor mag je altijd contact met mij opnemen!en yoga, maar ook bijvoorbeeld fashion en beauty.

Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier!

 


Inline
Inline