Over mij

Hi, welkom op mijn blog! Ik ben Kayleigh Valesca Noordijk, geboren in 1993 en dus 24 jaar. Ik ben afkomstig uit Den Haag, waar ik nu ook woon samen met mijn vriend Alex. Ik ben gek op schrijven, foto’s maken, en vooral veel nieuwe dingen ontdekken en dat ergens kunnen delen.

Ik heb een passie voor reizen, en mijn foto’s en verhalen zul je regelmatig op mijn blog terugvinden. Verder ben ik gek op yoga en eten, en altijd op zoek naar manieren om leuker, gezonder en productiever te leven. Maar ook van beauty en fashion kan ik heel enthousiast worden. Hier op mijn blog hoop ik jou te kunnen inspireren.

Studie

In 2010 begon ik met de internationale opleiding European Studies aan de Haagse Hogeschool, waarvan ik inmiddels mijn bachelor heb behaald. Tijdens deze opleiding kreeg ik de mogelijkheid om een half jaar op uitwisseling te gaan naar de Athens University of Economics and Business. Na een tussenjaar om te werken, reizen, en goed na te denken wat ik nou écht wilde gaan doen besloot ik verder te gaan met een master. Inmiddels ben ik via een pre-master Media studies doorgestroomd naar de master Media & Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Blog

Op mijn blog leg ik mijn persoonlijke leven vast in verhalen en fotografie. Al jaren volg ik met veel plezier blogs van anderen en daar haal ik een hoop en inspiratie uit. Met mijn eigen blog wil ik ook een stukje van mezelf kunnen delen, en ondertussen meer leren over alles wat er komt kijken bij het opzetten en bijhouden van een blog. Daarmee ben ik begonnen in 2015 en dit doe ik nog steeds met veel passie.

Waar mijn blog heel algemeen begon en ik van alles wat deelde, ben ik me door de jaren steeds meer gaan interesseren in onderwerpen als geluk, persoonlijke ontwikkeling, en gezondheid. En omdat dit zo een persoonlijk blog is, ontwikkelt die met mij mee. Naast het reizen, wat altijd één van mijn passies zal blijven, komen deze thema’s regelmatig terug in mijn content.

En verder…

Naast mijn studie en blog vind ik het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn. Zo heb ik een tijdje stage gelopen bij yogastudio Balanzs in Den Haag en e-commerce food start-up Oot.

Inmiddels ben ik begonnen als freelance communicatiestrateeg. Ik help klanten onder andere met online strategie, social advertising, copywriting en contentcreatie. Ook op mijn blog vind je regelmatig samenwerkingen met leuke merken. Daarvoor mag je altijd contact met mij opnemen.

%d bloggers liken dit:
Inline
Inline