Over yoga, mindful eten en hoe ik beweging leerde waarderen

Ik heb wel eens eerder verteld dat ik een tijdje stage heb gelopen bij yogastudio Balanzs. Tijdens mijn stage schreef ik aan aantal artikelen over yoga, mindful eten en hoe ik me hier in ben gaan interesseren. Deze artikelen heb ik helemaal nooit gedeeld met mijn eigen volgers, en dat is zonde! Helemaal nu ik mijn blog wat meer wil focussen op dit soort onderwerpen passen ze er juist goed bij. Daarom wil ik hierbij alsnog een aantal van mijn oudere artikelen delen. Veel leesplezier!


Ervaringen op de mat: Vinyasa Flow on Beatz~s

Op de blog van Balanzs deelde ik mijn persoonlijke ervaring met een aantal verschillende yoga-stijlen. Hier vertel ik over de Vinyasa Flow on Beatzs. Zoals de naam al verklapt, een lekker actieve Vinyasa les op muziek.


Ervaring op de mat: Hatha

Nog een artikel in dezelfde serie op de blog van Balanzs: Mijn ervaring met een Hatha les. Deze les is heel relaxed en perfect voor yogi’s die net beginnen of weer even terug willen keren naar de basis.


Hoe je mindfulness kan toepassen op eten

Aan het idee van mindfulness, met je aandacht in het hier en nu zijn, wordt veel aandacht besteed in yoga. Maar ook daarbuiten is het toe te passen in het dagelijks leven, bijvoorbeeld op eten. Ik dit artikel leg ik het uit.


Hoe ik als totaal-niet-fitgirl beweging leerde waarderen

Dit artikel schreef ik voor een samenwerking tussen Balanzs en de blog Fitgirlcode, waarop het werd gepubliceerd. Het is wel het meest persoonlijke artikel, waarin ik vertel hoe yoga mijn houding tegenover sporten heeft veranderd. Terwijl ik altijd het tegenovergestelde van sportief ben geweest is het nu een belangrijk deel van mijn leven geworden.

 

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: