Over deze website

This is Kayleigh

Hi there! Dit blog ben ik in 2015 begonnen om mij persoonlijke leven vast te leggen in verhalen en fotografie. Al jaren volg ik met veel plezier blogs van anderen en daar haal ik een hoop en inspiratie uit. Met mijn eigen blog wil ik ook een stukje van mezelf kunnen delen, en ondertussen meer leren over alles wat er komt kijken bij het opzetten en bijhouden van een blog.

Je vindt hier career talk, reisverhalen, welness-tips en manieren om het beste uit het leven te halen. Nee, ik weet zeker niet alles. Maar wat ik weet, heb ik geleerd van het internet. Hier neem ik je graag mee in mijn zoektocht.

Over mij

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. In 2015 begon ik op mijn blog This is Kayleigh mijn leven vast te leggen in fotografie en verhalen. Na jaren veel inspiratie te halen uit andere blogs, wilde ik ook een stukje van mezelf delen, en ondertussen leren over het opezetten en onderhouden van een blog.

%d bloggers liken dit: