Outfit: Ready for Autumn

Grijzejas3

Mijn jas voor de komende herfst is binnen! Het is een grijze geworden, een keer wat anders dan het eeuwige zwart dat ik normaal draag. En hoewel het helemaal niet zo koud was, wilde ik hem toch gelijk even aan om er alvast wat outfitfoto’s mee te maken.

Grijzewollenjas

 

GrijzejasC&A

Mijn jas voor deze herfst

Ik was al een tijdje op zoek naar een wat nettere tussenjas. Hiervoor had ik alleen een aantal dunne jasjes óf een hele dikke winterjas, dus ik kon iets daar tussen in goed gebruiken. Ik vind het mooi dat deze een beetje grof en oversized valt, maar je outfit ook gelijk wat volwassener maakt. Zo’n soort jas stond trouwens ook in mijn capsule wardrobe, dus die kan ik nu van mijn wishlist afstrepen. De rest van de outfit heb ik lekker simpel gehouden met een leren legging en een basic wit shirt.

Grijzejas1

 

Grijzejas2


Jas: C&A via Wehkamp | T-Shirt: H&M | Legging: Primark | Laarsjes: Primark

Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

5 Reacties

  1. 09/15/2015 / 21:18

    Tof! Mooie structuur inderdaad, daar hou ik van! Ik ben ook écht nog op zoek naar een goede tussenjas, ik heb inderdaad ook alleen maar heel dunne of heel dikke jassen, haha!

    ♥♥♥ Saskia

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: