Fashion

Outfit: Favoriete jasje

IMG-20150911-WA0013

Dit jasje is volgens mij echt een love it or hate it ding. Mijn vriend vindt het bijvoorbeeld helemaal niks, en ik ben er zelfs een keer hardop om uitgelachen op straat. Maar van anderen krijg ik er juist weer vaak complimentjes over. Zelf vind ik hem wel geweldig en ik draag hem graag in de herfst en winter.

FallOutfit

FallOutfit2

Outfitfoto’s en zonnen op het dakterras

Het jasje is van Supertrash, deze heb ik al een aantal jaar. Verder draag ik er een highwaisted jeans bij met een cropped t-shirt, nu het nog even kan. De foto’s zijn trouwens gemaakt op het dakterras van de flat waarin ik woon. Ik heb er echt een geweldig uitzicht, en het is ook een hele fijne plek om in de zomer te zonnen! Mijn afstudeerfeestje heb ik ook gehouden op deze locatie 🙂

Jasje: Supertrash | T-shirt: Primark | Jeans: Bershka | Laarsjes: Primark
 
Liefs,
Kayleigh

7 Comments

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: