Outfit: Favoriete jasje

IMG-20150911-WA0013

Dit jasje is volgens mij echt een love it or hate it ding. Mijn vriend vindt het bijvoorbeeld helemaal niks, en ik ben er zelfs een keer hardop om uitgelachen op straat. Maar van anderen krijg ik er juist weer vaak complimentjes over. Zelf vind ik hem wel geweldig en ik draag hem graag in de herfst en winter.

FallOutfit

FallOutfit2

Outfitfoto’s en zonnen op het dakterras

Het jasje is van Supertrash, deze heb ik al een aantal jaar. Verder draag ik er een highwaisted jeans bij met een cropped t-shirt, nu het nog even kan. De foto’s zijn trouwens gemaakt op het dakterras van de flat waarin ik woon. Ik heb er echt een geweldig uitzicht, en het is ook een hele fijne plek om in de zomer te zonnen! Mijn afstudeerfeestje heb ik ook gehouden op deze locatie 🙂

Jasje: Supertrash | T-shirt: Primark | Jeans: Bershka | Laarsjes: Primark
 
Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

7 Reacties

 1. 09/28/2015 / 11:02

  Jammer dat je vriend het geen leuk jasje vindt, maar ik vind hem echt super! Heel leuk gecombineerd zo met een zwarte crop top; staat je erg goed! Ik volg je nu via Bloglovin! Fijne week 🙂 Liefs

 2. 09/28/2015 / 15:36

  Ik vind hem echt super gaaf! Wat raar dat je erom bent uitgelachen, heel rude!

 3. 09/28/2015 / 16:59

  Hardop uitgelachen door dit prachtige jasje? Ik vind hem echt super mooi! Vooral de achterkant. Wat voor lipstick draag je hier trouwens? Staat heel mooi bij je haarkleur.

 4. 09/28/2015 / 18:52

  Thanks! De lipstick die ik draag is Mauve Your Lips van Catrice, die draag ik sowieso veel <3

 5. 09/28/2015 / 20:39

  Mooi jasje, snap niet dat iemand je daarom uitlacht :O! En toffe locatie ook, perfect voor feestjes inderdaad :).

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: