Outfit: Bordeaux Skater Skirt

RedSkaterskirt1

Mijn bordeaux-rode skater skirt heb ik al een paar jaar, maar toch trek ik hem elk najaar weer graag uit de kast. Het blijft een van mij favoriete kleuren, en dit weekend droeg ik hem met deze outfit.

skaterskirtoutfit3
Skaterskirtbag
skaterskirtoutfit skaterskirtbag2

Outfit: Bordeaux Skater Skirt

Door de kleur van het rokje vind ik hem vooral goed passen bij de herfst en winter. Als ik hem aan heb voel ik me altijd gelijk een beetje chiquer. Verder heb ik hem gecombineerd met zwarte items. Ik was eerst bang dat de outfit een beetje te donker zou zijn, maar hé, ik draag nou eenmaal veel zwart.

Jasje: Zara | Top: Bershka | Skater skirt: Primark | Laarsjes: onbekend | Tas: Mango

 

Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

2 Reacties

  1. 10/27/2015 / 08:49

    Toffe outfit! Ik vind de combinatie van een bordeaux skater rok met een zwart leren jasje heel gaaf: staat je goed zo! Liefs

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: