Nog even nagenieten van de zomer

Even niet digitaal

Wees eerlijk: Hoe vaak kijk jij nog terug naar de honderden foto’s die op je telefoon, of misschien wel je camera staan? Je post ze misschien een keer op Instagram, of zelfs nog op Facebook, maar daar houdt het wel mee op.

Het leuke aan bloggen vind ik dat het meteen even een terugblik-momentje is op de dingen die ik heb meegemaakt. Op mooie plekken waar ik ben geweest, de dingen die ik heb meegemaakt, gedachtes die ik kwijt wilde. Foto’s bij elkaar verzamelen, bewerken en er een stukje bij schrijven staat voor mij vaak gelijk aan herinneringen ophalen. “Vroeger” (in mijn hoofd), toen dat allemaal niet zo makkelijk digitaal kon, waren daar fotoboeken voor. Het was bij mij nooit zo in me opgekomen om een fotoboek te maken, tot ik laatst een berichtje kreeg van de Fotofabriek. Of ik voor mijn blog een fotoboek wilde ontwerpen en daar wat over schrijven. Goed moment om het toch een keer te proberen!

Het berichtje kreeg ik terwijl ik deze zomer op reis was, dus de keuze om een album te maken met reisfoto’s was snel gemaakt. En ik moet eerlijk zeggen: Het heeft wel wat om de mooiste foto’s zo bij elkaar te hebben in een fysiek boek. Ik heb hem nu op mijn bureau liggen waar ik er makkelijk af en toe doorheen kan bladeren. Het is een leuke manier om nog even na te genieten 😊

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:
Deze blogpost is geschreven in samenwerking met De Fotofabriek en bevat producten die ik heb gekregen.

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: