New in: Platte schoenen

brogues2

De afgelopen tijd heb ik eindelijk een aantal paar nieuwe schoenen verzameld! Met schoenen kopen heb ik altijd een beetje moeite gehad, want vaak vind ik in de winkel vooral de schoenen met hakken mooi, en die draag ik niet omdat ik al erg lang ben. Nu heb ik gelukkig 3 leuke paren platte schoenen kunnen vinden.

brogues1

Brogues

Bij de H&M vond ik deze brogues van imitatie-lakleer. Ik kan me voorstellen dat sommigen ze een beetje fout vinden, maar ik vind ze echt geweldig! Ze staan ook bij veel verschillende dingen en maken je outfit meteen wat minder saai. Ik had gelukkig nog een giftcard van H&M, dus deze waren een cadeautje.
 
Lerenlaarsjes1

Leren Laarsjes

Deze leren laarsjes kocht ik bij Zara, eigenlijk een beetje als vervanging van schoenen die ik al had. Ik heb namelijk een aantal zwarte enkellaarsjes van de Primark die ik helemaal heb afgedragen. Vandaar dat ik besloot iets soortgelijks te kopen, maar dan van wat betere qualiteit. Ze zijn misschien niet heel bijzonder, maar wel een goede basic waarvan ik zeker weet dat ik ze veel ga dragen.
Overkneeboots1 Overneeboots2

Overknee Boots

Als laatste heb ik nog deze overknee boots, ook van Zara. Deze zag ik heel vaak voorbij komen op andere blogs en Pinterest, ik ben er echt verliefd op <3 Het is nog wel een beetje zoeken naar wat ik hier het beste bij kan dragen. Ik vind het bijvoorbeeld leuk staan met een jurkje of rokje, maar je moet opletten dat het niet een beetje fout wordt.Een kwestie van goed combineren dus.
Ik ben blij dat ik eindelijk wat nieuwe schoenen heb kunnen vinden, het was eigenlijk ook echt nodig. Nu ga ik voorlopig wel even stoppen met nieuwe spullen kopen 😉 Hoe zouden jullie de overknee boots combineren? 
 
Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

1 Reactie

  1. 11/30/2015 / 12:02

    Allemaal leuke schoenen! Die overknee boots van Zara heb ik ook, vind ze zo mooi en ze zitten ook heel fijn :)!

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: