New in: Fashionology

Black obsidian triple dot stone ring

Mini clear quartz stud earpins

Smoky quartz squared bracelet

Small tag necklace

Dit weekend heb ik een heel mooi pakketje binnen gekregen van Fashionology. Ik wilde al een tijdje wat mooie zilveren sieraden hebben. Hiervoor kocht ik best vaak goedkopere sieraden, die dan nooit lang mooi bleven omdat het materiaal niet van goede kwaliteit was. Daar wilde ik een beetje vanaf. Liever investeren in wat dingen die écht mooi zijn en dat ook langer blijven. Toen ik zag dat er een sale was bij Fashionology, een merk waar ik al heel vaak op de website had rondgekeken, zag ik mijn kans om wat te bestellen.

Het leuke aan dit merk vind ik dat ze veel werken met echte edelstenen, en op de website ook vertellen waar de stenen voor staan. In het ringetje bijvoorbeeld zit black obsidian, toevallig een steen die hoort bij mijn sterrenbeeld, dus extra leuk. De armband en oorbelletjes hebben twee soorten quartz. Verder ben ik ook heel blij dat er bij Fashionology zo veel zilveren sieraden te vinden zijn. Ik merk de laatste tijd dat goud wat populairder lijkt te zijn, en ik vaak mooie sieraden ben tegengekomen die er alleen maar in het goud waren.

Ik denk dat dit mooie, subtiele sieraden zijn die bij alles kunnen en die ik voorlopig wel kan blijven dragen. De verpakking vond ik trouwens ook heel tof! Ik ben dus helemaal blij met mijn eerste Fashionology bestelling.

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

1 Reactie

  1. 07/30/2017 / 23:34

    Fashionology is zo’n mooi merk! Ik heb er toevallig vorige week nog zilveren oorringetjes gekocht. Heel erg blij mee. Jij hebt ook mooie items uitgekozen!

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: