Home Sweet Home

img_5108

Eindelijk heb ik foto’s gemaakt van mijn nieuwe appartementje! Begin September ben ik hier samen met Alex heen verhuisd, maar ik wilde steeds wachten tot het “af” was tot ik foto’s zou posten. Ik bedacht me dit weekend dat het voor mijn gevoel toch nooit helemaal af is, ik blijf er steeds kleine dingen aan veranderen. Het enige grote wat we nog willen veranderen zijn de eetkamerstoelen, maar we hebben nog niet helemaal de goede stoelen kunnen vinden. Wel ben ik heel blij met het muurkleed in de slaapkamer, en de minibar vind ik ook wel tof.

img_5113

img_5121

img_5126

Verder ben ik nog steeds helemaal happy met de woning. Het is voor ons tweeën precies groot genoeg, en ik vind het heerlijk om midden in het centrum te wonen. De supermarkt, winkels, het openbaar vervoer en zelfs de yogastudio waar ik heen ga zijn op loopafstand, echt heel fijn. Ik voel me hier echt helemaal op m’n plek, iets dat ik bij mijn vorige woning toch minder had. Nu ben ik nog steeds elke dag heel blij als ik hier thuis kom.

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

3 Reacties

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: