I Love: MAC Faux

MacFaux

MacFauxSwatch

MacFaux2

MacFauxFullface

Nieuwe aanwinst: MAC Faux

Ik heb weer een nieuwe aanwinst, namelijk MAC Faux. Voor mijn verjaardag in december had ik mijn eerste 2 lipsticks van MAC gekregen en ik snap waarom ze zo populair zijn. Je merkt echt meteen dat dit producten zijn met een betere kwaliteit, ik voel me altijd helemaal happy wanneer ik ze gebruik! De MAC lipsticks die ik had bewaar ik ook nog steeds vooral voor bijzondere dagen, avondjes uit, en dat soort dingen.  Yep, dit is het begin van een verzameling. Toevallig had ik nog een giftcard van de Bijenkorf liggen, en ik wilde er meer!

Ik had niet verwacht dat ik Faux uit zou kiezen toen ik bij de MAC counter stond. Ik wist alleen dat ik op zoek was naar een redelijk neutrale kleur die goed draagbaar is voor overdag, die ik wat regelmatiger zou gaan gebruiken. Faux is natuurlijk een hele populaire lipstick op dit moment, maar ik dacht altijd dat hij een beetje overhyped was. Toch pakte ik hem toevallig uit het schap, puur omdat het me een mooi kleurtje leek, en toen ik hem ging testen was het eigenlijk precies wat ik zocht.

De kleur van de lipstick is roze, maar wat donkerder en neutraler waardoor het niet zo’n Barbie-effect geeft. Ook heeft de kleur een koelere ondertoon, wat mij over het algemeen het beste staat. Faux heeft een Satin finish, is goed gepigmenteerd en blijft lekker lang zitten. Ik vind het een lipstick die niet meteen heel erg opvalt, maar wel iets toevoegt aan je gezicht en het plaatje af maakt. Hij zorgt dat je er verzorgd en put together uit ziet zonder te veel aandacht te trekken. Daardoor is dit precies het perfecte everyday kleurtje dat ik zocht.

Ik ben helemaal blij met het derde item in mijn MAC-collectie. Welke kleuren zijn jullie favorieten?

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

1 Reactie

  1. 04/25/2016 / 09:35

    Die is echt super mooi! Ik heb Twig, die lijkt er een beetje op, die is ook echt prachtig. Maar ik dwaal af, Faux staat je heel mooi 😀

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: