Kerstvakantie

Snowboardslot

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben toe aan de kerstvakantie. De afgelopen paar weken zijn voor mij lekker vol geweest met mijn studie, werk en andere leuke dingen. Mijn laatste colleges waren afgelopen woensdag, wat betekent dat voor mij de vakantie nu officieel is in gegaan. 

Mijn vrije weken ga ik gebruiken om even te knallen met mijn scriptie. Ik ben langzaam bezig met het ontwikkelen van mijn onderzoeksvraag- en design. Nu ik geen colleges heb, heb ik even de tijd om me hier helemaal op te storten. Ondertussen blijf ik ook aan het werk, bezig met mijn blog, en ga ik natuurlijk kerst vieren met familie en vrienden. Ik heb er zin in! 🙂

Ik kan me ook voorstellen dat veel mensen deze vakantie gebruiken om er even tussenuit te gaan. Zelf ben ik net een aantal keer weg geweest, dus ik blijf voorlopig even thuis. Maar van mensen om mij heen die ook studeren (en dus lekker lang vakantie hebben) hoor ik ook dat er veel naar het buitenland gaan.

Skislot

Houd je spullen veilig op vakantie

Ben jij wel eens wat verloren in het buitenland? Ikzelf wel, tijdens mijn exchange naar Athene in 2014. Vlak voor mijn vertrek kreeg ik van mijn moeder een nieuwe telefoon. Om haar op de hoogte te houden van wat ik allemaal mee zou maken, spraken we af. Het was een Galaxy Note 2, met een camera waar ik op dat moment helemaal gelukkig van werd. Wat ik niet wist, was dat die telefoon nog tijdens mijn introductieweek in Griekenland gestolen zou worden. En niet alleen mijn telefoon was weg, maar ook mijn ID-kaart en een aantal andere belangrijke pasjes. Ik was het eerste slachtoffer, maar tijdens die uitwisseling werden er ook van best wat van mijn vrienden spullen gestolen. Ik had mijn lesje geleerd: beter op mijn spullen letten, zeker op reis.

Als je tijdens de kerstvakantie op reis gaat is de kans groot dat je op wintersport gaat. Hoewel ik zelf liever ga voor een winterse citytrip ,  is het ook op wintersport belangrijk om je spullen veilig te houden. Wil je er zeker van zijn dat jouw ski’s of snowboard veilig zijn? Dan kun je bij TSA-slotje.nl het beste skislot of snowboardslot kopen.

Winnen

Kan jij wel een goed paar slotjes gebruiken? Van TSA-slotje.nl mag ik een lezer blij maken met 4-pack normale slotjes of skislotjes. Omdat ik zelf nog nooit op wintersport ben geweest, wil ik een beroep doen op jullie ervaringen. Heb jij een goede tip om je spullen veilig te houden op wintersport? Deel het in de comments! De beste tip maakt kans om de slotjes te winnen. Succes!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met TSA-slotje.nl.

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

11 Reacties

 1. 12/17/2017 / 09:29

  Wat fijn dat je vakantie hebt, geniet ervan! Ik heb zelf nog geen vakantie, want moet eerst nog twee tentamens maken volgende week.. En nog een aantal dagen werken. Dus ja, ook ik ben toe aan vakantie! Ik ga er ook niet tussenuit, dus laat de winactie even aan me voorbij gaan.

 2. Krystle
  12/17/2017 / 10:14

  Hier nog geen vakantie nog een weekje en dan ook voor ons. Wij gaan niet weg, maar blijven lekker thuis.

 3. 12/17/2017 / 11:04

  Ik vind het wel stoer dat je je vrije weken gaat gebruiken om te werken aan je scriptie. Eigenlijk heb je dus geen vrij.

 4. 12/17/2017 / 12:12

  Zelf ga ik wel op vakantie maar niet op wintersport! Wel interessant om te lezen.

 5. 12/17/2017 / 19:02

  Die slotjes zijn exht een musthave. Er word tegenwoordig zoveel gestolen uit koffers.

 6. 12/17/2017 / 19:14

  Ik ben a.s. vrijdag lekker 10 dagen vrij, maar ik ga niet weg dus dat word heerlijk ontspannen haha

 7. 12/17/2017 / 20:01

  Heerlijk even vakantie! Ik kan niet wachten om ook weer lang samen te zijn met mijn dochter en man. Hopelijk kunnen we er ook snel even tussenuit, haha.

 8. 12/18/2017 / 08:45

  Bij ons op de luchthaven in België mogen slotjes niet, ze knippen ze sowieso open bij de douane :O

 9. 12/18/2017 / 10:25

  Superfijne tips!
  Ik doe graag mee, en mijn tip is om je koffer er zo onaantrekkelijk mogelijk te doen uitzien, haha! Mijn tactiek is altijd: mijn waardevolle spullen komen mee met me in mijn handbagage, en die heb ik altijd dicht bij mij, en de rest (kleren en andere rommel waar iemand anders niets mee kan doen) in mijn koffer.

 10. johannaowlette
  12/19/2017 / 10:41

  mijn tip: Ik draag altijd een heel klein handtasje op reis, dat ik over mijn lichaam draag met de schouderband. Ik zocht hier speciaal naar: het werd een kleine donkerbruine Longchamps maar alleen een kenner ziet dat. Ik zou niet met mijn grote rode Michael Kors aan de arm op reis gaan. Het is niet praktisch want een dag rondstappen met een zware tas is geen aanrader, en het is ook minder veilig.

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: