Kerst in Londen

Londen is volgens mij dé ultieme bestemming voor een tripje in de winter. Vooral rond deze periode is de hele stad in kerstsfeer, en je kunt er redelijk snel en goedkoop heen komen. Alex en ik brachten de 4 eerste dagen van onze vakantie hier door om alvast in de stemming voor kerst te komen.

Dag 1


Zelf was ik één keer eerder in Londen geweest, maar erg lang geleden en ik weet er niet veel meer van. Voor Alex was het helemaal de eerste keer. Gelukkig hadden we een vroege vlucht, en konden we de eerste dag helemaal besteden aan de “standaard” toeristische attracties. We liepen onder andere langs de Big Ben, Tower Bridge, the Tower of London en London Eye. Ook onze maaltijden waren lekker typisch; een full breakfast (voor ons meer een brunch) en ‘s-avonds eten in de pub.

Dag 2

 

Ook op de tweede dag hebben we lekker veel door de stad gelopen en gezien. The British Museum is een enorm historisch museum waar je Alex als geschiedenis-student heel blij mee maakt. Na de ochtend in het museum gingen we naar Camden Town om vintage-winkeltjes af te struinen en streetfood te eten.

Dag 3

Omdat we op woensdag redelijk vroeg weer naar het vliegveld moesten vertrekken was dag 3 de laatste volle dag die we in Londen hadden. We zijn nog wat gaan shoppen en naar Winter Wonderland geweest in Hyde Park. Winter Wonderland was een soort combinatie van kerstmarkt en kermis, echt heel gezellig!

Dag 4

Op de laatste dag moesten we dus op tijd weer richting het vliegveld voor de vlucht terug naar Nederland. Het is echt snel voorbij gegaan! Ik vind Londen echt een prachtige stad, en zeker in december. Hierna ben ik trouwens wel 2 dagen ziek geweest, waarschijnlijk van het lang buiten lopen in de kou. Maar ik ben wel helemaal in de stemming voor kerst ❅❅❅

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: