Ik heb een nieuwe camera!

Eerste Camera

Eindelijk is het zo ver, ik heb mijn eerste camera gekocht! Nou ja, mijn eerste spiegelreflexcamera dan. Eerder heb ik wel eens een compactcamera gehad, maar dit is natuurlijk heel wat anders. Ik wilde al een hele lang tijd een goede camera, en mijn keuze is gevallen op de Canon 100D.

Het kiezen van een eerste camera vond ik zeker niet makkelijk. Voor ik de Canon kocht ben ik een aantal weken bezig geweest met vooronderzoek, advies vragen aan anderen, en vooral veel twijfelen. Omdat ik nog totaal geen ervaring heb met fotografie vond ik alle nieuwe informatie best overwhelming. Maar uiteindelijk heb ik dus de 100D gekocht, een instapmodel van Canon. Ook kocht ik er een 50mm f/1.8 lens bij, omdat die over het algemeen wordt gezien als een goede all-round lens om mee te beginnen. De hele bestelling is pas maandag binnen gekomen, maar tot nu toe ben ik er heel blij mee.

Canon 100D

Vanaf nu dus geen crappy telefoonfoto’s meer op mij blog maar (iets minder crappy) foto’s gemaakt met mijn nieuwe liefde. Ik geef toe dat ik nog heel veel moet leren over het gebruik van de camera, maar dat vind ik juist het leuke. Ik zie fotografie echt als een nieuwe hobby waar ik me graag verder in wil verdiepen. Op internet zijn er zo veel interessante lessen en tutorials te vinden, en ik hoop ook dat ik steeds mooiere plaatjes kan maken. Tips zijn ook altijd welkom!

Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

2 Reacties

  1. 11/18/2015 / 09:43

    Wat leuk om te lezen! Ik had eerst ook veel vooronderzoek gedaan naar camera's. Ik heb geen spiegelreflexcamera maar wel een best goede compactcamera, waar ik erg blij mee ben!
    Xoxo

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: