I Love: MAC Russian Red en Taupe

MAC
Eindelijk heb ik ze, twee MAC lipsticks! Dit is iets wat ik al heel lang wilde, maar ik vond het toch altijd te duur om zomaar voor mezelf te kopen. Totdat ik eerder deze maand jarig was, en ze ineens kreeg als cadeautje. Ik wil ze natuurlijk graag laten zien.

maclipsticks

Maclipstickswatches

MAC Matte Lipsticks

De twee kleuren die ik heb zijn beide matte lipsticks. Ze voelen daardoor wat droger aan op je lippen, en blijven erg lang zitten. Ze zijn ook heel sterk gepigmenteerd, vooral Russian Red. Ja, ik merk echt dat deze lipsticks van betere kwaliteit zijn dan de producten die ik normaal gebruik. Ik probeer er dan ook zuinig op te zijn, en ze vooral te dragen als ik iets bijzonders ga doen, zodat ik er zo lang mogelijk mee doe.
 
MacRussianRed

MAC Russian Red

Russian Red was ik op internet al regelmatig tegen gekomen, en hij wordt vaak omschreven als “de perfecte rood”. Daar ben ik het wel mee eens; het is een klassieke kleur rood, niet te donker maar ook niet heel fel, en iets koeler van kleur. Ik weet nu al dat ik deze veel ga dragen tijdens de feestdagen.
 
MacTaupe
 

MAC Taupe

De andere kleur die ik heb, Taupe, had ik vroeger waarschijnlijk nooit uitgekozen. Het is een soort bruinige nude kleur, wat vroeger gewoon niet zo mijn ding was. Tot ik hem een keer testte bij mijn zusje, die hem ook heeft, en meteen verliefd werd. Nu vind ik het heel mooi staan, het maakt me voor mijn gevoel was volwassener. Met deze ben ik dus ook heel blij <3
 
Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

1 Reactie

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: