Herfstaankoopjes

Herfstaankoopjes

Nu we langzaam het nieuwe seizoen in gaan had ik dit weekend zin om mijn kledingkast een update te geven. Waar ik vroeger nog best veel aan het experimenteren was met mijn kleding, merk ik nu dat ik steeds duidelijker wordt aangetrokken tot een bepaalde stijl. Als ik kijk naar mijn inspiratie-board op Pinterest zie ik bijvoorbeeld veel dezelfde dingen. Vrij minimalistische outfits met neutrale kleuren gebaseerd op op een aantal staple items: Jeans, leren jasjes, enkellaarsjes, basic t-shirts en blouses, en veel grof gebreide truien. Ik ben nog steeds bezig een complete, bij elkaar passende garderobe op te bouwen. Bij elke nieuwe aankoop overweeg ik of het past binnen dat plaatje, de stijl die ik voor ogen heb. Zo zorg ik dat ik alleen nog dingen koop die ik écht mooi vind en een gat binnen mijn garderobe opvullen.

Uiteindelijk kwam ik thuis met 3 nieuwe truien, waarvan 2 coltruien en een heerlijk zachte blauwe. In dit soort dingen leef ik het liefst de hele winter <3 Verder nam ik ook een nieuwe jeans mee. Ik had eigenlijk helemaal geen normale blauwe jeans meer, dus die kon ik goed gebruiken. Ook kocht ik nog wat nagellakjes, een lipstick uit de Limited Edition collectie van Catrice, en een nieuwe yogalegging. De legging is van AliExpress en zit echt heerlijk!

Teddy vond alle nieuwe spulletjes ook heel interessant. Altijd een uitdaging om foto’s te maken zo, met een kat die het liefst overal bij of op zit 😉

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

3 Reacties

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: