Happy 2017

Gelukkig nieuw jaar!

Ik wil iedereen een mooi, gelukkig 2017 toewensen. Gister heb ik het jaar afgesloten met een hele gezellige avond en nu ben ik lekker thuis aan het bijkomen. Het leek me wel leuk om nog even terug te kijken op 2016, en ook naar mijn plannen voor 2017.

Terugblik op 2016

Het jaar 2016 is voor mij een jaar geweest waarin veel dingen op hun plek zijn gevallen. Vorig jaar schreef ik op 1 januari ook een post met daarin mijn plannen voor 2016. Toen ik die terug las, bedacht ik me dat bijna alles wat ik wilde ook echt uit is gekomen. Dit waren voor mij de grootste highlights van het afgelopen jaar:

  • In de zomer vrijwilligerswerk doen en backpacken in Thailand en Cambodja. Dit is iets dat ik al zo lang wilde doen, en één van de mooiste dingen die ik ooit heb meegemaakt.
  • Alex en ik zijn verhuisd! Deze stond al op de planning omdat ik mijn vorige woning uit moest, en ik ben nog steeds heel blij met het plekje dat ik nu heb gevonden.
  • Met een grotere woning konden we ook eindelijk een kitten nemen! Ik schrijf dit met ons katje op schoot en daar word ik gewoon heel blij van 🙂
  • In September begon ik met mij pre-master Media Studies aan de Erasmus Universiteit. Hiermee heb ik een hele belangrijke knoop doorgehakt. Een jaar geleden wist ik nog helemaal niet wat ik verder wilde gaan na het behalen van mijn bachelor, en nu heb ik gelukkig een veel duidelijker beeld.
  • Vorig jaar schreef ik, heel cliché, over mijn voornemen om beter om mijn gezondheid te gaan letten en ook dat is gelukt. Ik vind yoga nog steeds heel leuk en het is echt weel een vast onderdeel van mijn leven geworden. Verder ben ik, door heel anders met eten om te leren gaan, 7 kilo afgevallen.

What’s next?

In 2017 zal er misschien niet zo veel veranderen als het afgelopen jaar, maar ik heb wel een aantal dingen die ik graag wil bereiken;

  • Het belangrijkste op dit moment is mijn pre-master halen zodat ik in september kan worden toegelaten tot de master die ik graag wil doen. Dat betekent vanaf februari weer knallen met een scriptie.
  • Verder wil ik graag iets doen naast mijn studie, omdat ik merk dat ik heel erg de behoefte heb om ook in de praktijk bezig te zijn en zo dingen te leren. Gelukkig is dat qua tijd goed te doen. Op zoek naar een stage of bijbaan dus!
  • Als goed voornemen voor dit jaar wil ik wat beter op mijn uitgaven gaan letten. Ik ben nooit heel slecht geweest met geld, maar de laatste tijd kan ik mezelf wel steeds makkelijker overhalen dat ik iets “écht nodig heb”. Ik zou liever wat meer willen sparen en dat geld bijvoorbeeld gebruiken om weer mooie reizen te maken 🙂

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: