Getest: Zelf wenkbrauwen verven

Delia Wenkbrauwverf

Als er één make-up product is waar ik niet zonder kan, dan is het iets om mijn wenkbrauwen mee in te vullen. Mijn wenkbrauwen zijn nou eenmaal erg licht, nadeel van blond haar hebben. Hierdoor vind ik het er altijd heel raar uit zien als ik helemaal niks op mijn wenkbrauwen heb. Ik kwam er achter dat de Big Bazaar een setje verkoopt om zelf je wenkbrauwen mee te verven. Tja, waarom ook niet? Samen met mijn zusje Liz, met dezelfde wenkbrauw-struggles, heb ik het getest.

Delia Wenkbrauwverf

Het merk Delia kende ik nog niet, maar omdat de verf niet permanent is leek het me prima om het een keer te proberen. Op de foto hierboven zie je wat er allemaal in het doosje zit; de kleuring, ontwikkelaar, een klein kwastje en een plastic bakje om het in te mengen. In de winkel lagen er twee kleuren, light en dark brown. Wij hebben gekozen voor dark brown omdat de lichtere kleur er erg warm/oranje uit zag. Volgens de instructies moet je ongeveer 1 centimeter van de kleuring mengen met 10 tot 12 druppels ontwikkelaar, en het op je wenkbrauwen aanbrengen. Oke, here goes…

Delia Color Cream – Dark Brown
€1.49 bij Big Bazaar

Delia Wenkbrauwverf

Delia Wenkbrauwverf

De verf breng je aan met een plastic borsteltje, dat ging eigenlijk heel makkelijk. Voordat je de verf gebruikt kan je nog wat vette crème aanbrengen op de huid rondom je ogen, dat zorgt er voor dat je huid niet uitdroogt. Vervolgens moet het 5 tot 10 minuten intrekken, en daarna kan je de verf met een watje van je gezicht halen. Ik vond het product in gebruik in ieder geval makkelijk, maar het belangrijkste is natuurlijk het resultaat…

Resultaat Delia Wenkbrauwverf

Op de foto links zie je mijn wenkbrauwen voor het verven en rechts na, allebei zonder make-up. Zoals je ziet zijn mijn wenkbrauwen wel iets donkerder geworden, maar eerlijk gezegd had ik gehoopt dat je er meer van zou zien. Ik vind het zeker niet lelijk, en ik ben vooral blij dat de kleur niet te warm is uitgepakt. Maar de deur uitgaan zonder mijn wenkbrauwen bij te tekenen zou ik nog steeds niet snel doen.

Resultaat Delia Wenkbrauwverf

Dit zijn de voor- en nafoto’s van Liz. Bij haar lijkt de verf iets beter gepakt te hebben, maar ook zij was niet helemaal onder de indruk. Haar oordeel? “Had gepigmenteerder mogen zijn. Jammer.”

Voor een pakje verf van de Big Bazaar hadden we natuurlijk ook niet heel veel kunnen verwachten. Ik vond het wel leuk om een keer te doen, en zou het ook nog een keer willen proberen met kleuring van een ander merk. Wie heeft er een goede aanrader?

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: