Een fotoverslag van Singapore

Drie dagen in Singapore

Bij het plannen van onze reis in Azië van afgelopen zomer hadden Alex en ik stonden drie landen op de route: Maleisië, Indonesië en Singapore. In de eerste twee landen hadden we lang de tijd om uitgebreid rond te reizen. Bij Singapore was dat helaas niet zo: Drie dagen moest genoeg zijn, hoopten we.

Dat viel nog tegen voor zo’n klein landje. Wat was er veel te zien! Het contrast tussen Singapore en de andere twee landen was enorm. Singapore is duidelijk een stuk verder ontwikkeld en hypermodern. De enige redelijk betaalbare accommodatie was een spacepod-hostel, waarbij je in een soort afgesloten cabine op een slaapzaal verblijft. Dat was weer even wat anders dan een homestay of een houten bungalow.

Verder besloten we last minute om één dag Universal Studios Singapore te bezoeken. Dat betekende wel een dag minder in de stad, maar ik heb absoluut geen spijt. Het was zo leuk!

Ik bedacht me dat ik de foto’s van Singapore nooit eerder had gedeeld op mijn blog. Daarom hierbij nog een aantal van mijn favorieten.

Inmiddels staan er weer wat nieuwe reisjes op de planning voor de komende maanden. Daarover zal vanzelf iets op mijn blog verschijnen. Ondertussen is het bloggen een beetje verwaterd nu ik ben begonnen bij mijn nieuwe werkgever. Ik vind dit heel jammer, omdat ik er juist zoveel plezier aan beleef om dit ernaast te doen! Vanaf nu wil ik weer wat vaker de tijd nemen om stukjes te schrijven 🙂

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: