Fotoshoot met Balanzs

Door yogastudio Balanzs werd ik gevraagd om mee te doen aan een fotoshoot. Ze hadden nieuwe foto’s nodig voor hun website, socials en andere materialen, en ik zou er een aantal mooie foto’s voor terug krijgen. Dit zijn de resultaten!

Balanzs

Balanzs

Balanzs

Balanzs

Fotoshoot met Balanzs

Door yogastudio Balanzs werd ik een tijdje geleden uitgekozen om mee te doen aan een fotoshoot. Ze hadden nieuwe foto’s nodig voor hun website, socials en andere materialen, en ik zou er een aantal mooie foto’s voor terug krijgen. Ik wacht al een tijdje tot ik deze foto’s op mijn blog kon delen, maar hier zijn ze dan! Ze zijn zo mooi geworden!

Het idee van de fotoshoot is om te laten zien dat yoga echt voor iedereen is. Niet alleen de perfecte yogi die je vaak op foto’s ziet, maar gewone mensen in alle soorten en maten. Daarom werd er voor de foto’s een hele diverse groep mensen gekozen. Het gaat er niet om dat je de poses zo perfect mogelijk uitvoert, maar om het plezier dat je er in hebt. En dat zie je zo goed van af! Ik sta echt helemaal achter dit idee en ben super trots dat ik hier aan mee heb mogen werken <3

Credits voor deze foto’s gaan naar D&R Fotografie.

Balanzs

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

1 Reactie

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: