Fotoshoot met Balanzs

 

Balanzs

Balanzs

Balanzs

Balanzs

Fotoshoot met Balanzs

Door yogastudio Balanzs werd ik een tijdje geleden uitgekozen om mee te doen aan een fotoshoot. Ze hadden nieuwe foto’s nodig voor hun website, socials en andere materialen, en ik zou er een aantal mooie foto’s voor terug krijgen. Ik wacht al een tijdje tot ik deze foto’s op mijn blog kon delen, maar hier zijn ze dan! Ze zijn zo mooi geworden!

Het idee van de fotoshoot is om te laten zien dat yoga echt voor iedereen is. Niet alleen de perfecte yogi die je vaak op foto’s ziet, maar gewone mensen in alle soorten en maten. Daarom werd er voor de foto’s een hele diverse groep mensen gekozen. Het gaat er niet om dat je de poses zo perfect mogelijk uitvoert, maar om het plezier dat je er in hebt. En dat zie je zo goed van af! Ik sta echt helemaal achter dit idee en ben super trots dat ik hier aan mee heb mogen werken <3

Credits voor deze foto’s gaan naar D&R Fotografie.

Balanzs1 thought on “Fotoshoot met Balanzs”

Plaats een comment


Inline
Inline