Fijne kerst!

Fijne kerst 2017

Ik wil iedereen een hele fijne kerst wensen! Officieel is het natuurlijk pas morgen eerste kerstdag, maar misschien zijn er meer mensen die vanavond kerstavond al gaan vieren.

Met mijn familie vier ik het dit jaar wel op kerstavond. Mijn zusje gaat werken op de andere twee dagen, dus dit komt het beste uit. Het maakt eigenlijk ook niks uit op welke dag je het nou viert. Vanavond ga ik dus naar het huis van mijn moeder om daar gezellig te eten en wat cadeautjes uit te pakken.

Eerste kerstdag vieren Alex en ik dit jaar voor het eerst bij ons thuis. We hebben wat vrienden uitgenodigd en gaan zelf het eten en drankjes regelen. Super gezellig! We hebben zelfs (ook voor het eerst!) een kerstboom in huis. Ja, ik voel me wel echt volwassen nu.

Tweede kerstdag gaan we naar de oma van Alex om het daar te vieren en natuurlijk ook weer eten. Tja, het hoort erbij met kerst šŸ™‚ Van de vorige dag bij ons thuis zal er vast wat overblijven, dus dat nemen we dan lekker mee.

Veel gezellige plannen dus, ik heb er heel veel zin in! Nu eerst nog naar een pre-Christmas yogales (hoe leuk?) en nog even werken. Daarna ben ik er klaar voor! Wat zijn jouw plannen deze kerst?

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: