Het is eindelijk lente

 

IMG_2033-2

Yes, het begint eindelijk echt lente te worden! Het weer de afgelopen week was echt heerlijk, dus ik ben lekker veel naar buiten geweest. Deze foto’s zijn gemaakt tijdens een middagje picknicken in een park in Den Haag, dat vind ik altijd leuk om te doen. Gewoon in de supermarkt wat lekkere dingetjes halen, een leuk plekje uitzoeken en lekker relaxen.

Verder was vorige week mijn laatste werkweek, dus eigenlijk is mijn zomervakantie al officieel begonnen. Nu heb ik nog een paar weekjes de tijd om de voorbereidingen voor mijn backpack-trip en wat andere belangrijke dingen af te ronden. Het komt allemaal echt heel dicht bij! Over 3 weken zit ik al in Thailand. Het vakantiegevoel zit er in ieder geval al goed in 🙂

Ik ben trouwens nog steeds veel aan het oefenen met mijn foto’s, maar ik ben er nog niet helemaal tevreden over. Over de camera en lens die ik heb gekocht ben ik nog steeds heel tevreden, maar het bewerken kan echt nog beter. Vaak merk ik dat de kleuren niet helemaal uitpakken zoals ik het wil. Hopelijk is dat iets dat steeds beter gaat als ik het vaker doe.

IMG_1979

IMG_2005-2

IMG_2004-2

IMG_2050-2

IMG_2069-2

 

 

 

 

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: