Een blog beginnen?

Hoi, leuk dat je op mijn blog kijkt! Ik ben Kayleigh, 21 jaar, en woon in Den Haag. Ik ben deze blog begonnen om te schrijven over alles wat mij bezig houdt, wat ik doe, en wat mij inspireert. Dat zal onder andere lifestyle, reizen, beauty en fashion zijn, maar ook alle andere dingen die in me op komen.
Wie ben ik?

Laat ik beginnen met wat informatie over mij. Ik ben geboren in 1993 in Den Haag, en woon daar inmiddels nog samen met mijn vriend Alex. Na mij HAVO ben ik de HBO-opleidingen European Studies gaan doen, waarvan ik dit jaar mijn diploma heb behaald! Tijdens mijn studie heb ik ook een half jaartje gestudeerd in Athene, wat echt een geweldige ervaring was. Nu ben ik dus afgestudeerd, en heb besloten om een tussenjaartje te nemen om me goed te kunnen oriënteren op een vervolgstudie. Ik hou van reizen, lezen, shoppen, beauty, dieren, eten, fotografie, en natuurlijk gezellige dingen doen met vrienden. Eigenlijk wil ik gewoon zo veel mogelijk ervaren en meemaken in het leven, en mijn ultieme droom is om ooit voor langere tijd op wereldreis te gaan.

Twijfels

Goed, daarnaast ben ik nu dus een blog begonnen. Om eerlijk te zijn heb ik daar best lang over getwijfeld. Het idee om een persoonlijke blog te maken zit nu al meer dan een half jaar in mijn hoofd, maar ik wist nooit of het nou wel zo’n goed idee was. Heb ik wel genoeg om over te schrijven? Wie gaan het dan lezen? Is er iemand die behoefte heeft aan nóg een blog over het leven van een meid in de 20? Want laten we eerlijk zijn, het hele blogwereldje is inmiddels aardig verzadigd. Toch heb ik besloten om het wel te proberen, gewoon omdat het iets is dat ik voor mezelf wil doen. Ten eerste al om iets van mijzelf ergens kwijt te kunnen. Het leek mij heel leuk om een eigen plekje op het internet te hebben waar ik in alle vrijheid kan vertellen over dingen die ik heb meegemaakt of waar ik enthousiast over ben. Een persoonlijke blog is een perfecte outlet om dat soort dingen op te delen.

Een leerzame hobby

Daarnaast denk ik dat bloggen ook enorm leerzaam is. Als blogger ben je natuurlijk veel bezig met schrijven, maar ook met het maken en bewerken van foto’s, en alles wat er komt kijken bij het beheren van een website, waar ik tot nu toe nog geen ervaring mee heb. Voor mij is het lezen van andere blogs al jaren echt een hobby. Altijd als ik dan een blogpost zie die super creatief is geschreven, of waar prachtige foto’s bij zitten, denk ik; dat wil ik ook kunnen! Ik heb dan ook grotendeels besloten te gaan bloggen om er van te leren en om mezelf te ontwikkelen. Niet meer alleen andere blogs trouw meelezen, maar nu zelf aan de slag!

Dit is dus een beetje een uitprobeersel, en tips of feedback zijn altijd welkom. Ik vindt het in ieder geval erg leuk dat je hier kijkt, en wens je veel leesplezier!

Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

4 Reacties

  1. 08/05/2015 / 22:40

    Welkom! Ik vind je blog alvast heel mooi! Je hebt een fijne schrijftstijl. Ik ga je volgen via Bloglovin', ben benieuwd naar je verdere artikels. Enjoy!

  2. 08/06/2015 / 23:09

    Heey, dank je! Leuk dat je mijn blog gaat volgen, ik ga ook gelijk een kijkje nemen bij jou 🙂

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: