Haar geknipt: een lange bob

IMG_1837-2

 

Ik denk dat elk meisje het wel herkent; altijd iets anders willen met je haar. Is het kort, kan je niet wachten tot het weer is aangegroeid. En is het dan eindelijk lang, dan zit je ineens uren op Pinterest naar korte kapsels te kijken en wil je het weer afknippen. Zo’n momentje had ik dus vorige week, en dan moet het gebeuren ook. Vandaar dat ik een stuk van mijn haar afknipte en nu een korte bob heb. Ik moet zeggen, tot nu toe heb ik nog geen spijt.

Mijn haar: before IMG_1812-2
 

Dit was mijn haar voordat ik er een stuk afhaalde. Zoals je ziet is de onderkant aardig dood, en daardoor zat het ook niet mooi meer. Ik merkte dat het steeds pluizig was en snel in de klit raakte, dus het was tijd om er een stuk af te halen. Ik ben trouwens sowieso bezig met het laten uitgroeien van mijn haarverf. Ik verf het al sinds ik een jaar of 14 ben, heb alle kleuren van de regenboog gehad, en ben er nu helemaal klaar mee. Ik laat het dus zo veel mogelijk groeien, en knip er steeds een stukje van het geverfde haar af. Ja, dit duurt enorm lang en ik weet dat ik nu een hele opvallende uitgroei heb. Maar ooit zal ik mijn natuurlijke haar weer terug hebben.

IMG_1872-2

 

En dit is mijn haar nu. Yep, zoals ik al zei, mijn uitgroei is enorm duidelijk. Ik ben heel blij met deze lengte, het is aan de onderkant een stuk gezonder maar ook niet té kort. Het is geknipt in een lange bob, dus de voorkant valt iets langer dan de achterkant. Ik vind kort haar toch vaak een beetje volwassener staan, en het is makkelijker te stylen. Tot nu toe ben ik er dus heel blij mee! Laten we hopen dat ik er over een paar weken niet weer spijt van heb en mijn lange haar terug wil.

 

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: