Bonfire Beach Festival & Koningsdag

Zon, strand, muziek en leuke mensen: Vorige week werd op Scheveningen het strandseizoen ingeluid met het Bonfire beachfestival. Op het strand werden deze vuur-kunstwerken aangestoken en er speelde wat bandjes. Ondanks dat het toch best koud werd, was het een hele gezellige avond. Credit voor de eerste foto gaan naar Kimberley!

En gisteren was het koningsdag! Als ik de hele dag tweedehands marktjes af kan struinen, ben ik gelukkig. Toevallig is mijn zusje Liz ook jarig op Koningsdag, dus de avond daarvoor ging ik even mee de stad in om haar verjaardag te vieren. De volgende dag ben ik heel goed geslaagd op de vrijmarkt. Ik vond onder andere de blazer, broek en jurk op de foto’s, en voor Teddy een nieuwe knuffel šŸ˜‰ Het tasje kreeg ik ook vandaag binnen, maar ik twijfel nog of ik die wil houden.

Vandaag besefte ik me ineens dat het pas zaterdag is, en we eigenlijk een extra dag weekend hebben gehad. Nice! Dit weekend ga ik even de tijd nemen om een reis te plannen voor komende zomer, heel veel zin in!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: