Beste AliExpress aankopen

Bestellen op AliExpress

Mensen die mij kennen weten waarschijnlijk dat ik regelmatig spulletjes bestel bij webshops zoals eBay en AliExpress. Ik heb het dan over enorm goedkope make-up, sieraden, accessoires, en meer dat soort spullen die voor bijna niks uit China worden verzonden. Vroeger bestelde ik vrijwel altijd op eBay, maar de laatste tijd ben ik overgestapt op AliExpress omdat ik de site net even overzichtelijker vind, en er makkelijker dingen kan vinden.

Ik weet natuurlijk dat je voor de prijs die je betaalt niet te veel van de kwaliteit kan verwachten, maar dat is oke. Het is altijd een beetje de gok wat je gaat krijgen, maar ik heb inmiddels best een aantal pakketjes ontvangen. Daarom laat ik hierbij een paar van mijn AliExpress aanraders zien.

Mandala Muurkleed

 

Om te beginnen dit mandala muurkleed, die al een keer eerder te zien was in de post over mijn appartement. Deze stond werd niet specifiek verkocht als muurkleed, je kan hem bijvoorbeeld ook als picknick- of badlaken gebruiken. Maar zo’n kleed aan de muur had ik al vaker voorbij zien komen op Pinterest en ik vind het zo tof staan! Ik ben heel tevreden over deze aankoop, hij is heel groot en het printje is in het echt net zo mooi als op de foto in de advertentie.

$9.59 | De link waarvan ik hem heb besteld werkt helaas niet meer, maar als je op “mandala” zoekt zijn er op AliExpress veel te vinden.

Velvet tasje

Het volgende waar ik heel blij mee ben is dit blauwe velvet tasje. Omdat ik het voor een item van AliExpress wat duurder vond heb ik er even over getwijfeld, maar hij was het echt waard. Ik was echt verrast over de kwaliteit, hij is heel stevig. Ik heb hem sinds ik hem binnen heb gekregen ook al veel gebruikt.

€12,05 | Deze link is helaas ook niet meer terug te vinden op de website.

Zilveren kettinkje

Deze ketting ontving ik gister in een pakketje en ik vind hem heel mooi! Het is een subtiel zilveren kettinkje die vrij kort valt. Ik ben er wel bang voor dat deze vrij snel gaat verkleuren 🙁 Maar als deze echt goed bevalt kan ik op zoek gaan naar een soortgelijke ketting van echt zilver.

€0,56 | Hier te vinden.

Legging

Als laatste wil ik nog deze (yoga)legging laten zien. Ik vind hem zo tof! Omdat hij maar in 1 maat beschikbaar was, was ik bang dat hij bij mij te kort zou vallen maar hij zit juist perfect, en het is een heerlijk zacht stofje. Teddy vond hem zoals je ziet ook interessant 🙂

€5,37 | Hier te vinden.

Dat waren alle AliExpress aankoopjes die ik wilde delen. Zoals ik zei bestel ik best regelmatig op deze site, hoewel er ook een aantal miskopen tussen zitten. Ik zou in ieder geval best vaker een AliExpress haul kunnen laten zien!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: