Bananenbrood

Homemade bananenbrood

Al heel lang stond het op mijn lijstje om dit een keer te doen, maar het kwam er nooit van: zelf een bananenbrood bakken. Op Pinterest en andere blogs kom ik altijd eindeloos veel recepten voor verschillende bananenbroden tegen, en het ziet er altijd zo heerlijk uit! Deze week kocht ik toevallig een nieuwe cakevorm, dus toen vond ik het hoog tijd om eindelijk eens zelf een banenenbrood te maken.

Ik koos dit recept uit mee aan de slag te gaan, met wat eigen aanpassingen. Het is eigenlijk een vrij simpel recept, en je hebt er niet veel ingrediënten voor nodig. En het leuke vind ik dat je er allemaal variaties op kan maken. Ik weet bijvoorbeeld nu al dat ik de volgende keer ook noten en rozijnen door het brood ga doen. Voor de eerste poging vond ik hem in ieder geval goed gelukt!

Ik zit nu meteen vol inspiratie om meer dit soort gezonde tussendoortjes te bakken. Heeft er iemand meer van dit soort goede recepten? Dan kan ik dat misschien volgende keer maken!

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

3 Reacties

  1. 09/20/2017 / 09:34

    Ziet er lekker uit! Ik maak ook regelmatig bananenbrood, vaak met cacao voor een chocoladesmaakje. Vind de bananen erop het echt af maken!

    • 10/01/2017 / 08:31

      Ooh dat klinkt ook heel lekker! Ik ben zeker van plan dit vaker te maken, dus volgende keer misschien wel met cacao <3

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: