Asus Zenbook

Nieuw jaar, nieuwe laptop

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het werd nu écht tijd voor een nieuwe laptop. Mijn vorige laptop was na een paar jaar intensief gebruik wel aan vervanging toe. En aangezien ik in September weer verder ga met mijn studie vond ik dit een goed moment om te investeren in een nieuwe.

De Asus Zenbook

Ik heb uitgebreid research gedaan naar verschillende laptops, omdat ik er wel eentje wilde hebben die echt past bij mijn gebruik. Zo vind ik het belangrijk dat hij licht en dun is, omdat ik hem vrijwel elke dag in mijn tas met me mee sleep. Maar hij moest ook snel zijn en kunnen werken met programma’s als Adobe. En nee, ik wilde geen Macbook. Uiteindelijk kwam ik op de Zenbook UX410 uit, en die is echt perfect <3 Ik heb hem nu zo’n 2 weken in gebruik, en ik ben er zo blij mee! Voor bijna alles wat ik dagelijks doe heb ik wel een laptop nodig, van studie tot mijn werk tot mijn blog en wat ik in mijn vrije tijd doe (lees: Netflix). Daarom vind ik het ook best de investering waard om er een te kiezen die ik gebruik met zo veel plezier en gemak. En kijk even hoe mooi het ontwerp is!

Een tweede kans

Ik heb de Zenbook besteld via CoolBlue Tweedekans. Dit zijn producten die door een klant zijn teruggestuurd naar CoolBlue. Sommige Tweedekans producten zijn meteen na aankoop terug gestuurd (daar is dus verder helemaal niks mee gedaan!) en andere producten zijn wel gebruikt en refurbished. Er staat altijd duidelijk bij wat er mee gebeurd is, en afhankelijk daarvan kun je producten die niks mankeren met een flinke korting scoren. Zo heb ik voor mijn Zenbook een stuk minder betaald, alleen omdat de doos al een keer geopend was. Ik kan het iedereen aanraden daar een keer te kijken als je dit soort grotere aankopen gaat doen 😉

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: