Over This is Kayleigh

Hi, welkom op mijn blog! Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Ik ben mijn blog begonnen in 2015 om mij persoonlijke leven vast te leggen in verhalen en fotografie. Al jaren volg ik met veel plezier blogs van anderen en daar haal ik een hoop en inspiratie uit. Met mijn eigen blog wil ik ook een stukje van mezelf kunnen delen, en ondertussen meer leren over alles wat er komt kijken bij het opzetten en bijhouden van een blog. Daarmee ben ik begonnen in 2015 en dit doe ik nog steeds met veel passie.

Travel & Explore

Ik heb een passie voor reizen, en mijn foto’s en verhalen zul je regelmatig op mijn blog terugvinden. Het begon een beetje in 2014, toen ik als onderdeel van mijn bacheloropleiding voor een half jaar verhuisde naar Athena, Griekenland. Vanaf dat moment was de travel bug aangewakkerd, en wilde ik nog meer met de wereld zien! Met die missie ben ik nog steeds bezig, met camera in de hand. Ik vind trouwens dat je helemaal niet ver weg hoeft om de wereld om je heen te verkennen. In de categorie “explore” vind je net zo goed leuke steden in Nederland, nieuwe hotspots of leuke events.

Welness & Food

Je kunt wel zeggen dat ik gek ben op yoga, health en eten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe tips, leuke recepten en manieren om net wat beter voor jezelf te zorgen. Vanuit die passie heb ik in de afgelopen jaren stages gelopen bij onder andere yogastudio Balanzs en food-startup Oot. Daarna is yoga een deel van mijn leven gebleven. Alle nieuwtjes die ik verzamel over health en welness deel ik op mijn blog graag!

Study & Career

In 2010 begon ik met de internationale opleiding European Studies, waarvan ik inmiddels mijn bachelor heb behaald. Maar daar bleef het niet bij: Ik wilde ook een master. Inmiddels ben ik via een pre-master Media studies doorgestroomd naar de master Media & Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast ben ik begonnen met bloggen en werk ik sinds een jaar als freelance communicatiestrateeg. Ik help klanten onder andere met online strategie, social advertising, copywriting en contentcreatie. Op mijn blog krijg je een kijkje in mijn leven als student en career girl, met hopelijk tips om inspiratie uit te halen.

Samenwerkingen 

Ook op mijn blog vind je regelmatig samenwerkingen met leuke merken of andere initatieven. Daarvoor mag je altijd contact met mij opnemen door te mailen naar contact@thisiskayleigh.nl.

%d bloggers liken dit: